Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem gáz az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz az első randin?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok,ma volt az első randim,és nemtudom hogy az nagy baj-e hogy nem pusziszkodtunk a lánnyal akivel randiztam,meg csók sem volt..

De nekem tetszik a lány csaj nemtudom...nem volt olyan a helyzet..

néha volt kínos csend,amí égő is volt,de azon kivül beszélgettünk,és a szemkontaktust próbáltam tartani,vagyis sokszor néztem a szemébe.:)

2011. nov. 9. 17:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
15évesen ez egy teljesen korrekt randi:)
2011. nov. 9. 17:42
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem gáz ..
2011. nov. 9. 17:43
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Én a 2. randin mindenképp törekszem a csók helyzet kialakítására, de ha összejöhet az elsőn, akkor is lekapom! :D Persze, van hogy nem jön össze... Történt már velem sokkal égőbb dolog is randin, ne filózz! , Lesz következő! :D
2011. nov. 9. 17:45
 4/19 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdezem ,mert sokan már csókolóznak meg hasonlók...

Mi csak sétáltunk egy kicsit utána meg leültünk egy téren.:)

2011. nov. 9. 17:45
 5/19 Feldmütze ***** válasza:
88%

Teljesen jó :)

És a lánnyal mi volt a helyzet? Hogy gondolod, kellesu Te is neki? :)

2011. nov. 9. 17:47
 6/19 DrBadru ***** válasza:
47%
15 évesen ilyen a randi, kicsit béna, néha kínos, de lesz majd jobb ;D de ez így jól sikerült akkor :)
 7/19 Feldmütze ***** válasza:
22%
*sz
 8/19 anonim ***** válasza:
52%

nekem meg randim se volt :P

17 F

2011. nov. 9. 17:51
 9/19 anonim ***** válasza:
40%

A puszit elvárta volna a csaj, így most azt gondolja h nem tetszett neked. Gyorsan írj neki sms-t h rá gondoltál és h jó volt ma vele. Vagy hívd fel és mondd neki h nem pusziltad meg mert azt gondoltad h ez sok lenne. Az őszinteséget díjazzák.

Aztán beszélgess el vele és kérdezgesd a randizás szabályairól, hogy ő szerinte hogy kell. Ha nem tudja és nem akarja mondani ami valószínű akkor vedd át a kezdeményezést és kérdezd h mit tenne akkor ha.. És találj ki dolgokat. Pl ugatva jönne felétek egy kutya akkor a nyakadba ugrana-e, vagy meghívnád sütizni és a dekoltázsába esne egy morzsa,azt segíthetnél-e kivenni, vagy elpirulna-e ha a kezed a melléhez érne. V hogy ha ő akarná h megcsókold akkor azt hogy jelezné, v hogy mit szólna ha csak úgy véletlenül megcsókolnád. stb. Legyél kreatív és intim azt bírják a csajok.

2011. nov. 9. 17:56
 10/19 A kérdező kommentje:

nemvagyok ilyenben annyira jártas hogy megítéljem hogy mit gondolt rólam,de amikor elbúcsúztunk akkor mondta hoggy majd még találkozunk..:)

Amúgy aranyos kedves értelmes lány..és még szép is..(szerintem elég ritka az ilyen lány..)

2011. nov. 9. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!