Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem gáz az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz az első randin?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok,ma volt az első randim,és nemtudom hogy az nagy baj-e hogy nem pusziszkodtunk a lánnyal akivel randiztam,meg csók sem volt..

De nekem tetszik a lány csaj nemtudom...nem volt olyan a helyzet..

néha volt kínos csend,amí égő is volt,de azon kivül beszélgettünk,és a szemkontaktust próbáltam tartani,vagyis sokszor néztem a szemébe.:)

2011. nov. 9. 17:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszi,jó ötletek..Majd írok neki.:)
2011. nov. 9. 17:59
 12/19 anonim ***** válasza:

NEEEEEE! Csak nehogy írj neki a randi napján!

Mindegyik jó sikerült randimat ezzel szúrtam el. Nem szabad egyértelművé tenni, hogy meg vagy neki!

35/F

2011. nov. 9. 19:09
 13/19 A kérdező kommentje:
azért nem akar semmit már a csaj,mert nem beszéltem sokat(lehet h igaza van,bár sztem első randin még nemkellene ennyire belekötnie..)
2011. nov. 9. 21:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Beszéltél vele a randi után és azt mondta nem akar semmit, mert hallgatag voltál? Ez hülye, nem is érdemel meg téged akkor. Az első randi soha ne legyen döntő, hiszen ott senki nem az igazi énét hozza, mert fél, hallgatag, zavarban van. Majd idővel az ember oldódik.

22/L

2011. nov. 10. 11:17
 15/19 A kérdező kommentje:

Igazából, szerintem is így van.Az volt a kifogása hogy Ő többet beszélt mint én..Szerintem a vége felé már oldódtam és kezdtem én többet beszélni..sőt..a végénmár beszéltem szinte végig..

De hát nem értem mit vár..Ha már csók is lett volna az lett volna a bajj,ha kicist halgatagabb az ember akkor az a bajj,nemtudom hogyan lehet kiigazódni a lányokon...

Hát nemtudom milesz,de ha ezmiatt nem akar semmit...akkor szerintem buta..

2011. nov. 10. 11:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Írj neki akkor egy hosszab E-mailt, hogy lássa, te is tudsz beszélni, csak zavarban voltál. :-)
2011. nov. 11. 12:07
 17/19 A kérdező kommentje:
De vissza se ír...
2011. nov. 11. 12:12
 18/19 anonim ***** válasza:

honnan tudhatod hogy gáz volt-e?

ha lesz következő randi akkor nem ha nem lesz randi akkor gázos volt (a csaj számára...)

de sztem nem gáz és a csaj se fogja így gondolni. írd ki majd hogy mi lett

2011. nov. 14. 19:37
 19/19 A kérdező kommentje:

Nemlessz semmi,

Nem tetszett neki az hogy.:

-Szakmunkásba járok

-Melegítő nadrágban voltam(sztem nem égő mert nem ilyen ocska szar volt)

-meg "tepsi"fejem van ő szerinte..

De ezeket a barátnője kotyogta el..szóval annyi nemvolt a csajba hogy megmondja a frankót.

2011. nov. 14. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!