Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el vacsorázni, első randiról lenne szó?
Van kedved velem vacsorázni?
Egy átlagos olasz étterem megfelel... Ha más nem, a pizza vagy a tészta mindenkinek bejön....
Legyel onbizalmas! a lanyok a magabiztos fiukat szeretik. mondd ezt: szia! melyik a kedvenc kajad? (-sajtos makaroni) akkor mit szolnal ha elmennenk egy olasz etterembe?:)
90% hogy sikerul :) 14/F
30 éves, nem lány ő! :D Nő! Kezeld nőként, az a lényeg!
Szimplán csak bemutatkozol neki rendesen, hogy te meg te vagy, aztán kicsit elbeszélgettek, mit csinál, merre megy.. aztán meg megkérded, hogy volna-e kedve vacsorázni veled. :) Ennyi az egész!
Vicces, de a 14 éves srácnak van igaza! :D
A magabiztosság egyébként nagyon skoat dob egy pasin!!
#5 Koszi!:D
lehet hogy fiatal vagyok, de mar sokmindent tudok;)
Pl egyszer egy "suli disco"-ban fel akartam szedni egy csajt, de megtudtam hogy mar massal csokolozott ezrrt ideges lettem es elmentem osze visza tancolni...
15perc utan lattam egy csajt ( szep volt a haja, meg az arca:) szoval odamentem hozza es mondtam neki hogy : Szia! Jol tancolsz! Erre elkezdtunk beszelni aztan jovoheten mar jartunk:D konnyu volt
A 14 éves srác tényleg nem beszél hülyeséget, de olyan szó, hogy 'önbizalmas', nincs... :D
Sztem direktben mondhatod neki, hogy örömmel randira hívnád, mert még a végén azt hiszi, hogy csak barátkozni akarsz. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!