Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a lány aki rossz néven veszi ha a fiú nem fizet helyette legalább az első randikon, pénzéhes r. ibanc?
Nem, csak megszokás. Én is furcsállnám, ha a srác nem akarna helyettem fizetni, de nem venném rossz néven sőt. Ez azt jelenti, hogy egyenrangú félként kezel, de egyébként én minden randin úgy szoktam, hogy ha pl inni megyünk akkor az első kört hagyom, hogy a srác állja, a kövi kört meg megmondom, hogy én szeretném fizetni.
A baj az, hogy vannak srácok, akik ragaszkodnak hozzá, hogy mindent ők fizessenek, tehát ameddig ilyenek a fiúk, addig ne csodálkozzatok, hogy vannak lányok akik elvárják, hogy mindent ti álljatok.
22L
szerintem ez egyén függő.
igen én is ilyen, *fizetek helyetted mindent neked csak a tündöklés a feladatot* típus vagyok, de ez ember függő.
mindent meglehet beszélni aztán belehet dobni az aduászt: ragaszkodom hozzá, hogy meghívhassam legkedvesebb lányt akit hátán hord a föld.
és egyebek:D
Ha elvárja, akkor igen... Bár én olyan lánytól nem sokat akarok.
A fiúk többsége szereti meghívni a lányt. Nem azért, mert a lányok elvárnák, inkább illendőség, valamint ezzel a gesztussal is imponálni szeretnénk, megmutatni, hogy szívesen meghívunk egy italra, vagy bármire.
Előzőhöz:
"A baj az, hogy vannak srácok, akik ragaszkodnak hozzá, hogy mindent ők fizessenek, tehát ameddig ilyenek a fiúk, addig ne csodálkozzatok, hogy vannak lányok akik elvárják, hogy mindent ti álljatok." - Baj, hogy meghívjuk a lányokat egy italra? Ha nem tennénk, valószínű a kedves válaszadó is azonnal elhordana minden bunkónak, hogy nem tiszteljük a nőket - amiért kifizettetnénk a számla felét?. Bár én szégyellném magam, ha a lány ideadná.
Nem gondolom magam annak, de szerintem kevés bénább dolog van a felezésnél. Mindig elvártam, hogy hívjon meg. Legközelebb majd visszahívom.
Most már együtt élek a párommal, közös kasszán vagyunk. De ha elmegyünk valahová, a mai napig "ő fizet". Nem mintha lenne bármi jelentősége, de mindketten jobban érezzük így magunkat. Igaz, elég régimódiak vagyunk :)
Baromság, megint egy bolhap*c$nyi problémát növesztetek meg bolygó méretűre. Ki a francot érdekel hogy ki fizet, a fizetés kb 2 percet vesz igénybe vagy még annyit se. Az a fontos hogy azon a 2 percen kívül mi történik!
Amúgy meg ha ennyire zavar, akkor csinálj olyan programot, ahova nem kell pénz. Séta ingyen van, hideg ellen meg fel lehet öltözni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!