Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár kérdés az első (pár) randiról (? )
Sziasztok!
Nem vagyok randiszűz, de azért lenne még min javítani :'D szóóval:
1. Első pár randin (ismerkedős-beszélgetős-flörtölős szakasz) Hogy érdemes fizikailag viselkedni? Gondolok itt arra, hogy sétálás közben hol a kéz, parkban, padra ülve milyen "pózban", hogyan ültök (oh god, remélem ez érthető lett) stb.
2. Mennyi késést néztek el a lánynak az ismerkedős és mennyit a már "komolyabb", flörtölős szakaszban? (Szívem szerint sokszor órákat is elnéznék, de hát nah)
3. Mennyit-mennyire szabad bókolni a lánynak?
4. Ital fizetése? Kicsit sóhernek tűnik erősködni h majd én kifizetem a kétszáz pénzes kávét :'D
Az (értelmes) válaszokat előre is köszönöm!
1. Padon ülve átkarolom a lányt, ha látom, hogy nincs ellenére, ő meg a fejét a vállamra hajtja. Kéz a kézben meg akkor sétálok vele, ha megvolt az első csók.
2. Nem szeretem, ha késik valaki. Ismerkedésnél elnézek mondjuk 5-10 percet, komolyabb szakaszban ennyit se. Ha késik valami miatt, akkor legalább egy sms-t küldjön.
3. Egy-két bók belefér, de ne vidd túlzásba. Pl. az elején megdicséred a felsőjét és később, ha már kicsit egymásra hangolódtatok, akkor lehet egy kicsit személyesebb bók.
4. Ha csak iszunk valamit, akkor felajánlom, hogy fizetem, de ha ezt visszautasítja, akkor nem erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!