Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz, ha a szüleim nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha a szüleim nem tudnak a randiról és mást hisznek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú egy másik városban, és úgy volt, hogy majd egyik barátnőmmel megyünk oda az egyik nap, és majd közben én találkozom egy fiúval (előtte már találkoztam vele). A szüleim azt tudják, hogy majd a barátnőmmel leszek ott, de most úgy néz ki, hogy a barátnőm nem fog jönni, én viszont még mindig találkozni szeretnék azzal a fiúval. Nem akarok még beszélni otthon a fiúról, mert nem 100%, hogy lesz valami, és nem akarok feleslegesen beszélni róla, aztán meg mégse úgy alakul. 18,5 éves vagyok egyébként, de a szüleim hiába vettek nekem saját kocsit, néha még otthon a házból se nagyon engednek ki, úgy értem, hogy pl a barátnőimmel is csak x ideig lehetek, időre kell hazamennem, stb.. Az tuti, hogy jövőre, mikor egyetemista leszek, nem fogok bezárva élni.
2014. dec. 29. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
hát, mond hogy baráttal találkoznátok a bnőddel, de a bnőd nem jön szóval magad mész, találkozol a "haveroddal" szóval nem leszel magad :) sz sztem elfogadható és nem is hazudsz :)
2014. dec. 29. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Először azt gondoltam, hogy röhejes vagy, aztán belegondoltam, és rájöttem, hogy én is ilyen voltam a te korodban, szóval nem szólhatlak le.

Én hazudtam mindent, és ellógtam ilyen helyzetekben. Nem tudom, hogy jó megoldás volt-e. Megoldás volt és nekem jó.

2014. dec. 29. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Én az őszinteség híve vagyok. Ha a szüleiddel jó viszonyban vagy mond el nyugodtan, hogy van az a srác, szívesen találkoznál vele és hogy engedjenek el. Ha jó a kapcsolatotok akkor megbíznak benned. Ha meg nem akkor úgy se tudsz mit csinálni.
2014. dec. 29. 22:12
 4/4 aladar12 ***** válasza:

az ilyen bezárt kis virágszálakból lesz a legnagyobb ri*anc :)

amúgy mondd meg őszintén nekik, hogy egy fiúval is találkozol.

2014. dec. 29. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!