Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a villám randiról? (Amikor két percenként más ül az asztalodhoz, úgy ismerkedtek? )
Én tuti nem vennék részt, mert
-2 perc alatt senkit nem lehet kiismerni
- 2 perc arra is kevés, hogy bemutatkozz
- sok embernek 2 perc nagyon kevés még arra is, hogy merjen megszólalni
Mégis hogy zajlik ez?
- Hello a nevem Tóth Béla, lakatos vagyok az elm utcából. Elváltam, de nem azért mert túl erőszakos lennék. (húhha az 1 perc volt)
- akkor gyorsan mondom én is.. A nevem Ká Tímike. 23 éves vagyok, diplomás, és nemrég vettem cipőt magamnak mert cipőmániás vagyok és..BIM BAM LETELT A 2 PERC! ÜLÉSCSERE!!
- Hello! A nevem Tóth Béla
- Igen hallottam, hogy mellettem mondtad, én Kitty vagyok Besenyőfalúból..
- szeretem a ze...
- szóval van 5 lánytestvérem, és 4 macskám, 6 kutyám, mert szeretem az állatokat
- én nem sze...
- van még gőtém is..
BING BANG!!! Letelt a 2 perc! ÜLÉSCSERE
Ez tényleg bejönne bárkinek is???
Huh, ez nem igazán így zajlik. :)
SZóval a lényeg, hogy minden résztvevőnél van pár papírcetli a nevével és az elérhetőségével. A két perc alatt nem magatokról beszélgettek, hanem feltesztek egymásnak nem szokványos kérdéseket.
Pl: Mit vinnél magadra egy lakatlan szigetre.
Jókat lehet együtt röhögni két perc alatt is a válaszokon és az indokokon. Ha pedig szimpatikus a veled szemben ülő, akkor kérsz tőle egy elérhetőség-kártyát.
Kiváncsiságból szivesen részt vennék egy ilyenen.
Persze pár perc alatt nem fog kiderülni a partnerről hogy összeillünk-e, de ha megvan a kölcsönös szimpátia miért ne lehetne utána ténylegesen ismerkedni?
Még mindig jobb mint a netes társkeresők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!