Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a véleményetek arról a nőről aki késik a randiról?

Figyelt kérdés
15-30 percre gondolok.

2015. dec. 2. 17:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
attól függ mi volt késés oka, am a női 5 percbe simán belefér...
2015. dec. 2. 17:55
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

ha nem szól előtte,viszont meg tudja magyarázni,mikor odaér,elfogadom bárkivel előfordulhat!

ha szól előtte,akkor könnyebben elfogadom :)

ha többször előfordul,akkor én is úgy tervezem, hogy a következő alkalomkor ő várjon rám inkább.

2015. dec. 2. 17:55
 3/13 anonim válasza:
Semmi, fogalmam sincs miért késett. Szerintem még aranyos is tud lenni ha olyan kis szétszórt.
2015. dec. 2. 17:56
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Én ha 5 percet késik is, rácsapok a fenekére büntetésből :)
2015. dec. 2. 17:57
 5/13 A kérdező kommentje:
És emiatt akár nem is érdekelne már tovább titeket a nő vagy ennek semmi köze nem lenne hozzá?
2015. dec. 2. 17:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem dőlnék a kardomba miatta,de ha rendszeres kikapna, nagyon...:D
2015. dec. 2. 18:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Attól függ mi miatt késett. Ennyi idő elteltével már minimum értesít, hogy mi a probléma. Ezt követően pedig elküldöm a ....... nem tudom hova.... :) :) :)
2015. dec. 2. 18:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Én max 5 perceket késtem, de már akkor ment az sms ha úgy gondoltam, hogy lehet nem érek oda időben.

Egyébként volt, hogy vártam 10-15 perceket pasikra... meg volt az okuk, úgyhogy nem haragudtam, de azért megjegyeztem.

2015. dec. 2. 18:07
 9/13 anonim ***** válasza:
92%

Nekem egy közös ebédről késett a hölgy, ezért megebédeltem magamban, fizettem és kifele menet összefutottunk.

Megvártam, hogy megebédeljen közben beszélgettünk, majd közölte fizessek azt menjünk, mert a barátnőivel csajos estje lesz, összeakarják hozni egy jó pasival.

Nem fizettem ki neki, nála meg nem volt annyi, hogy rendezhesse a számlát, így várhatta a sarokasztalnál a felmentősereget.

2015. dec. 2. 18:37
 10/13 Kenzo Tenma ***** válasza:
Semmi gond nem lenne. De azért ne legyen rendszeres.
2015. dec. 2. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!