Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a véleményetek arról a nőről aki késik a randiról?
ha nem szól előtte,viszont meg tudja magyarázni,mikor odaér,elfogadom bárkivel előfordulhat!
ha szól előtte,akkor könnyebben elfogadom :)
ha többször előfordul,akkor én is úgy tervezem, hogy a következő alkalomkor ő várjon rám inkább.
Én max 5 perceket késtem, de már akkor ment az sms ha úgy gondoltam, hogy lehet nem érek oda időben.
Egyébként volt, hogy vártam 10-15 perceket pasikra... meg volt az okuk, úgyhogy nem haragudtam, de azért megjegyeztem.
Nekem egy közös ebédről késett a hölgy, ezért megebédeltem magamban, fizettem és kifele menet összefutottunk.
Megvártam, hogy megebédeljen közben beszélgettünk, majd közölte fizessek azt menjünk, mert a barátnőivel csajos estje lesz, összeakarják hozni egy jó pasival.
Nem fizettem ki neki, nála meg nem volt annyi, hogy rendezhesse a számlát, így várhatta a sarokasztalnál a felmentősereget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!