Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ázsiai férfiak vannak akiknek bejönnek? Könnyebben tudnak ismerkedni vagy nehezebben?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a fiatalabb korosztályban vannak azok a lányok, akik odavannak az ázsiai kultúráért (manga, zene, stb.) és abban a korosztályban illetve körben biztosan könnyebb, de (mivel felnőtt párkapcsolatokban írok) a nők esetében mi a helyzet?
Ez nem társkereső kérdés.
2015. nov. 25. 23:07
1/8 anonim válasza:
20 as éveiben lévő lányokra gondolsz? ismerek párat aki odáig van az ázsiai pasikért :D
2/8 anonim válasza:
Én mindig is odavoltam a "viking harcos" típusú férfiakért, mégis egy ázsiai fiúval járok.
Neki személy szerint nagyon nehezen ment az ismerkedés, 20 éves volt mikor megismerkedtünk és én vagyok az első barátnője.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, erre a korosztályra gondolok.
Én például úgy vettem észre, hogy ez egy letűnt jelenség. Kb. mintha idővel kinőtték volna azt a korszakot.
2015. nov. 25. 23:34
4/8 anonim válasza:
Én inkább magyar férfivel ismerkedek, akivel nincsenek akkora kulturális eltérések. Meg ők jobban be is jönnek.
5/8 anonim válasza:
30 alatt minden második csajnak... animék káros hatása.
6/8 A kérdező kommentje:
Szóval a kulturális különbségek miatt nehezebben.
Mi a helyzet a 2. generációsokkal?
2015. nov. 25. 23:41
7/8 Missi_Key válasza:
jaja..mi 20-asok is nézünk animéket ^.^
8/8 anonim válasza:
Koreában tanulok, ez előtt nem érdekeltek az ázsiai fiúk (mondjuk volt egy rövid kapcsolatom egy magyarországon élő kínai sráccal), viszont most már a 2. koreai barátommal vagyok együtt, rá lehet szokni. :) Mivel jól öltözködnek és igényesek számomra nagyon vonzóak, eleinte picit szorongtam hogy esetleg szőrösebb a karom mint az ővéik, vagy h nem vagyok olyan pici és törékeny mint az ottani lányok, de nem kell túl görcsölni... ugyanolyan férfiak :)) csak lazán és barátságosan, érdeklődj a kultúrája iránt, főzz neki jókat és nyert ügyed van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!