Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már prostituáltnál vagyis fizettetek már sexért? Őszintén kérdezem
Figyelt kérdés
Ha igen vélemény ?2016. jan. 28. 20:51
11/13 anonim válasza:
Igen, egyszer, de nem azért mert nem jutott volna más. Kihívásnak éreztem, úgy mentem oda, hogy ki akarom elégíteni. Nem sikerült orgazmust okoznom neki, ráadásul zongorázni lehetett a különbséget azokkal a nőkkel, akik vágyból szexelnek. Érződött, hogy kötelességből csinálja a pénzért. Amikor leesett neki, hogy kielégüléséért fáradozom, még zavarba is jött. Felizgult, nagyon benedvesedett, de az élvezés nem jött neki össze. Nekem sem volt olyan jó, nem mozgott jól, nem volt kommunikatív, és az orálban sem volt olyan profi.
12/13 anonim válasza:
11: tiszteletreméltó, de szinte reménytelen próbálkozás volt :) Heteken át napi minimum 3 szex után senki sem vágyból csinálja. Ha 100%-os kidolgozott tested van, sármos arcod, jó modorod, jól öltözködsz és még a csillagok is úgy állnak, akkor is csak kevés lánynál lett volna esélyed hogy elmenjen. Nőknek amúgyis idő kell, párszor mész, kicsit megismer akkor utána már talán működik. De a prostizás nem erről szól, szerintem jobb ha ezt nem erőlteti senki.
13/13 anonim válasza:
Ez csak ilyen egyszeri próbálkozás volt, kíváncsiság. :)
Egyébként pont egy olyan időszakomban voltam, amikor alapból sok nővel feküdtem le, sok kalandom vagy szexkapcsolatom volt. Azoknál is azt tapasztaltam, hogy ahhoz, hogy első együttlétünknél orgazmusa legyen a nőnek, ahhoz kell valami alap szimpátia. Egyéjszakásoknál is csak akkor jött össze mind a kettőnknek igazán kielégítő, jó szex, ha előtte órákig beszélgettünk kettesben és megvolt az egy hullámhossz pszichésen, és minden nagyon a helyén volt. :)
Szóval a prosti tényleg merész vállalkozás volt, de már az sikerélmény volt, hogy legalább tényleg felizgattam valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!