Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már prostituáltnál vagyis fizettetek már sexért? Őszintén kérdezem
inkább halok meg szüzen, minthogy prostihoz menjek.
Jelentem ki ezt úgy, hogy közel 27 évesen se volt még bnőm.
Igen.......
Nagyon rossz passzban voltam és hónapokig vergődtem alkalmi kapcsolatokkal. Ajánlották a Nőt és nagyon jó volt vele.
37F
Voltam prostinál és fizettem is neki. Csak nem szexért, hanem tanácsért! (mondjuk a pénz, inkább felajánlás volt, mert nem ragaszkodott hozzá)
Meg voltam elégedve a "szolgáltatással".
Elég soknál voltam. Volt pár csúcs élményem, sok jó, pár nagyon rossz. Nem úgy fogtam fel, hogy most jaj fizetnem kell azért hogy valaki hozzám érjen. Ennél sokkal drágább szórakozás is van, és most a kulturált környezetben dolgozó lányokról beszélek. Egyébként is volt szexre lehetőségem. Már egy ideje nem megyek, leginkább mert meguntam, de nem zárom ki, hogy újra megyek valamikor ha olyan kedvem lesz.
Betegségtől csak nagyon kicsit tartottam. Akik rendszeresen járnak, azoknak az a tapasztalata, hogy az alkalmi barátnőktől szokták elkapni, akiket orvos sosem látott, nem a rendszeresen ellenőrzésre járó prostiktól. Elmentem előtte is, és utána is nagyon részletes, drága szűrésre, nem volt semmi vészes eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!