Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti fizettétek az esküvőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fizettétek az esküvőt, vagy a szülők?

Figyelt kérdés
Ha is-is, akkor milyen arányban szálltak be a szülők hozzátok és egymáshoz képest?
2015. szept. 18. 10:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%

Vegyesen.

Kaptunk tőlük 200-at nászajándékba, illetve amihez ők ragaszkodtak (disznó, süteménymennyiség amibe bele lehet fulladni) azt ők fizették.

2015. szept. 18. 10:38
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
Teljes egészében mi fizettük. Jól keresünk mindketten, nem vártuk el, hogy beszálljanak a költségekbe. De nem is ajánlották fel.
2015. szept. 18. 11:15
 3/23 anonim ***** válasza:
78%
Mi és az én szüleim adtak bele valamennyit, tőlük ez volt a nászajándék.
2015. szept. 18. 11:45
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
Mi nem akartunk nagy felhajtást, én még menyasszonyi ruhát se, a szüleink meg volt amihez ragaszkodtak és úgy voltak vele hogy kifizetik, csak legyen úgy. Arányt már ennyi év távlatából nem tudok mondani, de talán mi fizettük a legtöbbet.
2015. szept. 18. 13:51
 5/23 anonim ***** válasza:
50%
Bátyáméknál úgy volt, hogy arányosan fizetett mindenki. A lány részéről jöttek vagy 70-en, a mi részünkről 10-en. Így az egy főre elosztva fizettek.
2015. szept. 18. 14:05
 6/23 anonim ***** válasza:
40%
előző vagyok, a szüleim fizették.
2015. szept. 18. 14:10
 7/23 anonim ***** válasza:
78%

Mi fizettük.

A szülők adtak nászajándékot, mindenki az anyagi helyzetének megfelelően. A szüleimtől nagyobb összeget kaptunk, a párom szüleitől kevesebbet, de a szervezésnél ők többet segítettek (autózás, árajánlat kérés, telefonálás,s tb.).

Arányaiban:

Mi: 81,7 %

Menyasszony szülők: 16,7%

Vőlegény szülők:1,67%

2015. szept. 18. 14:20
 8/23 anonim ***** válasza:
75%
Mi fizettünk mindent. A szüleim be akartak szállni a kajába, de nem engedtük. Már mondta is egyikük, hogy puccosabb étterembe kéne menni, mert joban hangzik a neve meg ilyenek. Nem engedtük hogy beleszóljon. Azóta is emlegeti anyós is, anyu is, és mások is, milyen jó volt a kaja abban az étteremben amit mi választottunk. És sznobok szerencsére nem voltak az esküvőn. Aki javasolta a másik éttermet, az is visszaszívta a leszólást.:-) nőttek vagyunk, nem akartunk a szüleink pénzén élősködni, és úgy házasodni.
2015. szept. 18. 15:55
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Jav felnőttek
2015. szept. 18. 15:57
 10/23 anonim ***** válasza:
78%
Mi 21 éve házasodtunk, rögtön egyetem után (sőt azt hiszem, én még utána is tanultam), minimális jövedelemmel, így a szülők, arányosan fizették az esküvőt, de nem volt óriási felhajtás. Viszonylag egyszerű, de kellemes volt az esküvő és az utána következő lagzi.
2015. szept. 18. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!