Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért bánom az esküvőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánom az esküvőt?

Figyelt kérdés
Ne legyen félreértés, imádom a férjemet és nem változtatnám meg a tényt hogy ő a férjem, de eltelt már lassan 1 év és még mindig bánom azt hogy nem olyan volt ahogy megálmodtam, nem volt szép ruhám, és a család se támogatott, és a fotók se lettek túl jók. Tudom, nem kéne bánjam, meg hülyeségnek is halszodik, de valamér elszomórit, valakinek valami ötlet hogy miért?

2015. aug. 25. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Sok embernek az esküvő azért is fontos, mert hozzá tartoznak az általad is említett külsőségek. (ruha, felhajtás, fotó stb)

Enélkül pedig értelmetlennek tűnik az egész visszatekintve.

Szerintem csak ez a baj.

2015. aug. 25. 15:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is attól félek, hogy így fogok érezni, úgyhogy már előre készítem magam, hogy nem minden lesz olyan, ahogy elképzeltem, de azért igyekszem jó kompromisszumokat kötni. Próbálj meg továbblépni, meglátni benne a szépet.
2015. aug. 25. 15:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem olyan lett, amilyennek megálmodtad, és mivel már megvalósult, elveszítetted a lehetőségét is, hogy egyszer tökéletes legyen az esküvőd. A szomorúságodon csak az tud változtatni, ha megpróbálod pozitívabban nézni, vagyis azok az emberek ott voltak, akik számítottak, és a maximumot hoztátok ki adott körülményekből. Sajnos a legtöbb ember többet vár a túlmisztifikált esküvőtől, mint ami valójában megvalósul, nem te vagy az egyetlen, akinek nem úgy zajlott, ahogy szerette volna, de ez nem von le semmit a házasságotok értékéből. Majd találtok még fontos alkalmakat az életetekben, amit módotokban áll befolyásolni, és tökéletesebb lesz, mint az esküvőtök.
2015. aug. 25. 15:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekünk sem telt hagyományos menyasszonyi ruhára (sem), de ezt leszámítva bensőséges és szép esküvőnk volt. Az "extrák" hiányával szemben kárpótol, hogy így tényleg csak azok voltak ott, akiket mi is ott szerettünk volna látni, és nem kellett sokat stresszelni senkinek sem :D

Spórolhattunk volna még hónapokig, de annyi dolog van, amire még szívesebben költünk, és a lényeg úgyis az, hogy szeretjük egymást.

2015. aug. 25. 15:59
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ez probléma, és meg tudjátok oldani (ez függ az anyagi helyzetetektől meg a család hozzáállásától is), akkor csináljatok "újraesküvőt" akár pont az évfordulón. Persze nem kell megint nagy lakodalom, de legyenek meg azok a dolgok, amire szükséged van (pl szép ruha).

Ha ez nem megoldható, azt akkor is megtehetitek, hogy felfogadtok egy (másik) fotóst és csináltok új képeket. Ez talán valamiféle lezárást tud neked adni.

2015. aug. 25. 17:27
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek :) A gond az is hogy nem volt nagy esküvő, tény hogy épp 100 főst nem szerettem volna, szerettem volna ha szülők, nagyszülők ott lesznek, de nem voltak, csupán én, a férjem és a 2 tanú. Ez amit nagyon hiányoltam, gondoltunk mi is nagy esküvőre az évfordúlóra, de sajnos pénzhiány miatt nem fog összejönni. A kapcsolatunkat nem befolyásolja, a férjemet meg egyeltalán, ő boldog, engem szomórit, gondolom mert ezen a napon kellett volna a legszebb legyek de nem épp úgy jött össze. De meghoztátok a kedvemet kicsit :) majd teszek érte és pozitivan fogok gondolkozni, illetve az újrafotozás ötlet is tetszik.

Köszönöm még egyszer mindenkinek!

2015. aug. 25. 19:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ez mennyire segít, de menj el egy menyasszonyi ruha boltba, és próbálj fel pár ruhát. Nekem a hosszas nézelődés a ruha után kimaradt szervezési okokból, hát én bizony elmentem még egyszer, pedig a ruhám már megvolt.

Volt részem kis, titkos, kéttanús, 10 perces polgári, és családdal ünneplős, szép ruhás templomi esküvőben is. Esküszöm, nem értem, mit esznek az emberek ezen:D Imádtam a polgárinkat, meghitt volt, senki nem vonta el a figyelmünk. Nagyon szép volt a templomink, de hideg volt a templomban, a ruhám szorított, és még kiengedve is alig tudtam a sok finom ételből enni. Nem csinálnám persze utólag másképp, de ha csak az egyik lehetett volna, nem kérdés, hogy az első volt a tökéletes.

Utólag bánkódni szerintem azért hülyeség, mert változtatni nem tudsz rajta, pótold be máshogyan. Menj el fotózásra profi fotóssal, csináltass sminket, hajat, bérelj hozzá olyan ruhát, amilyet szeretnél.

2015. aug. 26. 08:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Illetve, ha nincs pénz rá, keress olyanokat, akik tanulnak, és keresnek hozzá embert, akin gyakorolhatnak, vagy nézz szét ismerősök között.
2015. aug. 26. 08:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nincs kizárva hogy csak azér vágyok nagy esküvőre mert nem tudom milyen, az is meglehet, viszont megfogadom a tanácsokat. Köszönöm mégegyszer!
2015. aug. 26. 13:21
 10/12 Flower20 válasza:
Van ,hogy a dolgok nem úgy alakulnak ahogy mi terveztük .Házasodjatok újra :-) lehet őrülten hangzik .Mi például 2 szer házasodtunk...Az első nem ugy sikerült nekünk se ezzel nem vagy egyedül.
2015. aug. 29. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!