Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánom az esküvőt?
Sok embernek az esküvő azért is fontos, mert hozzá tartoznak az általad is említett külsőségek. (ruha, felhajtás, fotó stb)
Enélkül pedig értelmetlennek tűnik az egész visszatekintve.
Szerintem csak ez a baj.
Nekünk sem telt hagyományos menyasszonyi ruhára (sem), de ezt leszámítva bensőséges és szép esküvőnk volt. Az "extrák" hiányával szemben kárpótol, hogy így tényleg csak azok voltak ott, akiket mi is ott szerettünk volna látni, és nem kellett sokat stresszelni senkinek sem :D
Spórolhattunk volna még hónapokig, de annyi dolog van, amire még szívesebben költünk, és a lényeg úgyis az, hogy szeretjük egymást.
Szerintem ha ez probléma, és meg tudjátok oldani (ez függ az anyagi helyzetetektől meg a család hozzáállásától is), akkor csináljatok "újraesküvőt" akár pont az évfordulón. Persze nem kell megint nagy lakodalom, de legyenek meg azok a dolgok, amire szükséged van (pl szép ruha).
Ha ez nem megoldható, azt akkor is megtehetitek, hogy felfogadtok egy (másik) fotóst és csináltok új képeket. Ez talán valamiféle lezárást tud neked adni.
Köszönöm szépen mindenkinek :) A gond az is hogy nem volt nagy esküvő, tény hogy épp 100 főst nem szerettem volna, szerettem volna ha szülők, nagyszülők ott lesznek, de nem voltak, csupán én, a férjem és a 2 tanú. Ez amit nagyon hiányoltam, gondoltunk mi is nagy esküvőre az évfordúlóra, de sajnos pénzhiány miatt nem fog összejönni. A kapcsolatunkat nem befolyásolja, a férjemet meg egyeltalán, ő boldog, engem szomórit, gondolom mert ezen a napon kellett volna a legszebb legyek de nem épp úgy jött össze. De meghoztátok a kedvemet kicsit :) majd teszek érte és pozitivan fogok gondolkozni, illetve az újrafotozás ötlet is tetszik.
Köszönöm még egyszer mindenkinek!
Nem tudom, ez mennyire segít, de menj el egy menyasszonyi ruha boltba, és próbálj fel pár ruhát. Nekem a hosszas nézelődés a ruha után kimaradt szervezési okokból, hát én bizony elmentem még egyszer, pedig a ruhám már megvolt.
Volt részem kis, titkos, kéttanús, 10 perces polgári, és családdal ünneplős, szép ruhás templomi esküvőben is. Esküszöm, nem értem, mit esznek az emberek ezen:D Imádtam a polgárinkat, meghitt volt, senki nem vonta el a figyelmünk. Nagyon szép volt a templomink, de hideg volt a templomban, a ruhám szorított, és még kiengedve is alig tudtam a sok finom ételből enni. Nem csinálnám persze utólag másképp, de ha csak az egyik lehetett volna, nem kérdés, hogy az első volt a tökéletes.
Utólag bánkódni szerintem azért hülyeség, mert változtatni nem tudsz rajta, pótold be máshogyan. Menj el fotózásra profi fotóssal, csináltass sminket, hajat, bérelj hozzá olyan ruhát, amilyet szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!