Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már prostituáltnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már prostituáltnál?

Figyelt kérdés
Tervezem hogy elmegyek egyhez, olvastam különböző oldalakon (beszámolok.com,rosszlanyok.hu)hogy szoktak vinni "ajándékot" a csajnak de ez mit takar tulajdonképpen? Érdemes vinni valamit az első ilyen találkozásra vagy fölösleges? Leginkább tapasztalatok érdekelnének! Mi a véleményetek erről?

2014. okt. 12. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
én még sose voltam prostinál de gondolom ez inkább akkor szokás ha valaki már törzsvendég és jóban van a csajjal
2014. okt. 12. 15:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát igen szerintem is gáz elsőre de a véleményetekre voltam kíváncsi
2014. okt. 12. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:
nem kell a pénzen kívül semmit se vinned, ha már többször jártál valakinél és picit megismered akkor jól esik neki némi figyelmesség, de elsőre nem kell
2014. okt. 12. 15:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia én sok prostinal jártam, ha fiatalabb lanyhoz mész ő értékeli ha vmi cuki ajándékot viszek neki,mert ő meg elég gyermekágyat gondolkodik,neki a pénz a fontos és ha még ajándékot is kap hurrá!Egy 40éves nő tuti leszarja mit viszel neki
2014. okt. 12. 15:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Majd élmnybeszámolót kérünk :P Én is mentem volna már, de nincs hatékony védekezés a fertőzésekkel szemben, ha mindent akarnék csinálni.. (Pl nyalni), ugy meg már nem vállalom a kockázatot
2014. okt. 12. 15:36
 6/10 anonim ***** válasza:
En soha nem voltam de nem is mennek. Miert fizessek valamiert amiert nekem soha nem fizettek?! na meg aztan nem tudnek szeretkezni valakivel ha az nem csodal es szeret engem. (30, Ferfi)
2014. okt. 12. 15:40
 7/10 A kérdező kommentje:

#3.- nak nem 40 éveshez mennék hanem 18-25 között!

#6.-nak Számomra a szex az csak sex volt már egyéjszakásom nem is egy, persze nyilván ha van benne "intimitás" úgy sokkal jobb, ezalatt azt értem hogy a prostit nyilván nem én hanem a pénzem vonzza másodszor ha barátnővel csinálod akkor sokkal intimebb az egész mivel nem először csináljátok ismeritek egymás testét stb.

2014. okt. 12. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem fölösleges ez a "romantikázás"... egyszerűen csak fizetsz egy szolgáltatásért (nem is keveset)
2014. okt. 12. 17:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül "az a nem is kevés"??
2014. okt. 12. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:
"Ajándék" = a pénz, amit fizetsz neki.
2014. okt. 13. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!