Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit fizettetek az esküvői frizurátokért a fodrásznak? Mennyibe kerül manapság?
az én fodrászom kiválóan dolgozik, festés és vágás összesen 4 ezer nála.
egy ilyen frizurát kb 2 ezerért csinálna, és biztosan atom tartós lenne.
szerintem érdemes körbenézned a piacon, és legaább 1x próbát csináltatni az esküvő előtt!!
lásd hogy bírja a hajad, és hogy tényleg jól áll -e, meg tudja e csinálni a fodrász!!
Első, azta, egy ezrest akart kérni? de cuki, hát nekem se lett volna képem egy kék papírkával kiszúrni a szemét :)
Második: pest, de gondolom, itt meg a versenyhelyzet miatt lehet úgyis vidéki áron dolgozó fodrászt találni
Nekem is félig feltűzött hajam volt :)
Ha jól emlékszem 4500 volt, próbafrizurával együtt.
Egész éjjel kibírta a hajam, nem esett szét.
Szintén Pest (XX.ker), de sajnos már nem dolgozik a szalonban, ahol lakom.
Én vidéki vagyok, de a fodrászom horror áron dolgozik, viszont megéri, mert iszonyat jól dolgozik. Az biztos, hogy képes lennék még Pestről is lejönni hozzá.
Egyébként ez a frizura semmi extra, felcsavarod bele egy disz aztán jónapot. Pontosan így tettem én is, otthon ezáltal ingyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!