Ti mondtátok már azt a fodrásznak, hogy "csináljon vele, amit akar? " azaz teljesen rábízzátok a hajatokat?
Ha igen, jót csinált? Megvoltatok vele elégedve?
Szerintetek szeretik a fodrászok, ha teljesen rá van bízva a dolog ?
Mivel egyetlen fodrász sem volt képes olyan hajat csinálni nekem, amilyet szerettem volna, így nem :D
(Sőt, néhány éve már magamnak vágom és "érdekes módon" olyan, amilyet szeretnék.)
Én megkértem rá, de addig erősködött és kérdezgetett, míg a kezembe nyomott csomó újságot, hogy legalább keressek egy olyat, amit el tudnék képzelni magamon :D
Szóval nem, nem szerette
Igen már többször, és mindig jól sikerült.
Az én fodrászom szereti, mert akkor szabad kezet kap, és könnyebb a saját elképzelése alapján dolgozni, mint amit én elképzelek és próbálom elmagyarázni.
Köszönöm a válaszokat :)
Nagyon gondolkozom benne, hogy én is rábízzam, végül is nagyon csak nem ronthatja el :)
Igen, de pl azt elmondtam, hogy max vállig vághatja a hosszát. Nagyon jól sikerült mindig.
Legutóbb is, mikor mentem, akkor mondtam, hogy valami újdonságot szeretnék, de szeretném, ha hosszú maradna.
Fodrászként válaszolok. :) A vendégeim szinte mindig szabad kezet adnak nekem. Első alkalommal még nem ez a jellemző, de utána már általában igen. Ez nem jelenti azt ám, hogy azt csinálok, ami épp eszembe jut, hanem figyelembe veszem az embert úgy egészében. Ehhez tudni kell a hajápolási szokásokat, igényeket, kézügyességet (ki mit tud otthon alkotni a hajából), stílust, ízlést, és ehhez hozzá kell tenni az adottságokat: mit lehet kihozni a hajból.
Első alkalommal nem árt jól átbeszélni mindent, legfőképpen azt, mi az, amit semmiképpen NEM szeretnél.
Köszi !
Már régebb óta járok hozzá, szerintem nagyjából kitapasztalta a stílusomat, meg amúgy is bízok benne, köszi még egyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!