Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már dolgotok a magyar "randigurut"? Volt már vele valamilyen sikeretek? Mennyit fizettetek neki? Valóban megérte?
Én felkerestem ezt a személyt e-mailen és sokmindent le kellett írjak magamról és az általam kiszemelt emberről, aki jelenleg már a párom és nagyon szeretjük egymást :)
Már 10 hónapja együtt lakunk és tényleg teljesen kiegészítjük egymást! A kérdésem az lenne, hogy kinek segített már a randiguru?
Én 2010 májusban kerestem fel őt, hogy van egy férfi, akit sehogy nem tudok meghódítani és elmondtam neki, hogy mennyire szeretem és stb... Kötöttem vele egy egyezményt, hogy ha belém tud szeretni az a férfi, akkor átutalom neki a fenntmaradó összeget!
Ez úgy működött, hogy 2x kellett neki utaljak! Egyszer 15.000Ft-ot és egyszer 10.000Ft-ot! Nagyon sokalltam, és nem hittem benne, de ő megfigyelte a "párom" :) és elmondta mit hogyan csináljak és valóban elérte azt, hogy belémszeressen ez az ember! Mivel az egyesség úgy szólt, hogy kölcsönösen bízzunk egymásban ő azt mondta hogy a következő 25.000Ft-ot az után fizessem, hogy tényleg egymáséi vagyunk... És ez így is lett:)
Szerintetek sok egy ilyen szerelemért ennyi pénz? Én nem bántam meg egyáltalán, de kíváncsi vagyok rá, hogy ti mit gondoltok!? Nektek segített már?
Te ennyire hülye vagy, hogy mindent elhiszel, amit a filmekben látsz?
Igen én vagyok a randiguru. A tarifám 100.000 ft.
Az első felét mindenképpen át kell utalnod, aztán mondok neked ezt-azt és ha így sem sikerül meghódítani a célszemélyt, a te hibád.
Amúgy, ha megfigyelsz valakit, abból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, főleg úgy, hogy csak követed és meg sem szólalt. AZt sem tudod, hogy milyen ember stb.
Én Pesten a VIII. kerületben a buszmegállóban vártam és oda volt kiszórólapozva. Ilyen szórólapokat láttam már Tárnokon, Érden és pesten elég sok helyen. Mióta megláttam, mindig észreveszem, ha kinntvan valahol, mert nagyon feltűnő! Szürke háttéren, lila zöld sárga csíkok, sávok húzódnak és közte a szöveg fehérrel. Csak az e-mailcíme van megadva. Azt beírtam a google-be de ugy sem dobott ki semmit! Interneten én sem találtam meg.
Miközben kutatott, küldött nekem nagyonsok képet e-mailen amiben utalt dolgokra és tudtam hogy nem fog átverni és ha ő nemlett volna, valóban nem lenne a párom, hidjétek el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!