Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már dolgotok a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már dolgotok a magyar "randigurut"? Volt már vele valamilyen sikeretek? Mennyit fizettetek neki? Valóban megérte?

Figyelt kérdés

Én felkerestem ezt a személyt e-mailen és sokmindent le kellett írjak magamról és az általam kiszemelt emberről, aki jelenleg már a párom és nagyon szeretjük egymást :)

Már 10 hónapja együtt lakunk és tényleg teljesen kiegészítjük egymást! A kérdésem az lenne, hogy kinek segített már a randiguru?

Én 2010 májusban kerestem fel őt, hogy van egy férfi, akit sehogy nem tudok meghódítani és elmondtam neki, hogy mennyire szeretem és stb... Kötöttem vele egy egyezményt, hogy ha belém tud szeretni az a férfi, akkor átutalom neki a fenntmaradó összeget!

Ez úgy működött, hogy 2x kellett neki utaljak! Egyszer 15.000Ft-ot és egyszer 10.000Ft-ot! Nagyon sokalltam, és nem hittem benne, de ő megfigyelte a "párom" :) és elmondta mit hogyan csináljak és valóban elérte azt, hogy belémszeressen ez az ember! Mivel az egyesség úgy szólt, hogy kölcsönösen bízzunk egymásban ő azt mondta hogy a következő 25.000Ft-ot az után fizessem, hogy tényleg egymáséi vagyunk... És ez így is lett:)

Szerintetek sok egy ilyen szerelemért ennyi pénz? Én nem bántam meg egyáltalán, de kíváncsi vagyok rá, hogy ti mit gondoltok!? Nektek segített már?

2011. szept. 10. 15:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Számlát nem adott. Semmit nem adott. Már próbálkoztam nála sokszor, de nem vagyok valami túl szép nő, és ezt nem csak azért mondom, mert...hanem sokak szerint sem.

Ő már szinte egy lehetetlen dolog volt a számomra. Egyedül szerintem ez nem alakult volna így. És nem tudja, hogy megfigyeltem. A szabályok között benne van az is, hogy amiket küld nekem postán és e-mailban az egyből megsemmisíteni...Mert ha kiderülne, valószínüleg mérges lenne rá.

2011. szept. 19. 15:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Kit érdekel mások véleménye. Annyira csúnya biztos nem vagy. Sok boldogságot, de azért ezt a megfigyelős dolgot ne mondd el neki, mert nem hiszem, hogy túl boldog lenne, ha kiderül.
2011. szept. 21. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!