Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi ronthattam el?
Figyelt kérdés
21eves lany vagyok es randiztam egy egykoru fiuval tipikus arom randi lanyoknak :D megfogta a taskam beszelgettunk rohogtunk es mikor hazahozott megkerdezte hogy adhat-e egy csokot megcsokolt elkoszontunk irt hogy hazaert ilyenek.. Masnap letorolt facebookrol... Szerintetek ez mer volt? Azota nem beszeltunk2016. jan. 21. 23:04
21/26 A kérdező kommentje:
Mer nem itt fogok ismerkedni.... Azer
2016. jan. 23. 16:03
22/26 anonim válasza:
Hat igazad is van, ez az oldal piszokveszelyes, meg milyen gaz mar ha itt ismersz meg egy normalis tarsat. Tokre igazat adok neked most. :)
23/26 A kérdező kommentje:
Nem ismersz en se teged nem ismerkedesbol jottem erre az oldalra es ha visszairnek megtudnad a nevem es nem szeretnem :)
2016. jan. 23. 16:23
24/26 anonim válasza:
Igazad van, ugy mar utana tudnek jarni, h milyen bugyit hordasz, mikor masztizol, meg hasonloknak, szal megint teljesen igazad van, beismerem. A nev az nem jatek, csakugy mint a medve sem!
25/26 A kérdező kommentje:
Figyi kezdesz idegesíteni tudod mér nincs barátnőd? Mer k rva idegesítő vagy és zaklatod az embert... Többet ne írj kösz
2016. jan. 23. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!