Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan fiú, aki hiába szólít le akár 100 lányt is, egynek sem jön be külsőre vagy kisugárásra? Mit ronthattam el, hogy egy lánynak sem tetszem?

Figyelt kérdés

2012. szept. 9. 22:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezt kép nélkül nehéz megmondani...
2012. szept. 9. 22:17
 2/13 anonim ***** válasza:

Kevés a 100. Többet és többet. A számok között ott az igazi.

Ne add fel.

2012. szept. 9. 22:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen. En is ilyen vagyok. Csunyanak szulettem es mind a 36 lany elutasitott, nem adott eselyt az ismerkedesre sem. Tuti a kulsom miatt. Mindegyikuknek az a legfontosabb. Hazudik aki azt mondja, hogy nem az a leglenyegesebb. Meg a magassag is fontos.
2012. szept. 9. 22:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Pedig nem.is.hudeszep lanyoknal probalkoztam. De nekik.is ugyanugy fontos a kulso.
2012. szept. 9. 22:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Azt tudod, hogy Barney Stinson az univerzum igazoltan legnagyobb csajozómestere 16 éves csajozókarrier alatt csupán 200 nőt fektetett le?
2012. szept. 9. 22:21
 6/13 anonim ***** válasza:
sok múlik azon is h milyen szöveggel mész oda
2012. szept. 9. 22:21
 7/13 anonim ***** válasza:
ilyen nincs, tuti hogy nincs... én eddig 8at szólítottam le, abból 7 a barátnőm lett, szóval nem kell terjeszteni a rémhíreket. 24F
2012. szept. 9. 22:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is képzeld még kövér lányokat is leszólítottam, akik nem az eseteim. Némelyik úgy nézett, mintha megakarna ölni, elég durvák, az egyik szép lány meg kigúnyolta a külsőmet, arcomat. Eléggé fájt, nagyon érzéketlenek és nyílván valami jó pasit várnának még a csúnyácska lányok is, ami én sem vagyok, ez tény.
2012. szept. 9. 22:22
 9/13 anonim ***** válasza:
és mi lenne ha küldenél magadról egy képet? eddig mindenkinek tudtam segíteni aki küldött
2012. szept. 9. 22:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehet nem elsősorban a külső vagy a kisugárzás a probléma nálad. Lehet, hogy a csajozási taktikád, leszólításod a rossz. Van egy pár nagyon gázos ember a környezetemben akiről azt gondolnám soha a büdös életben nem találna magának nőt és még is van neki... na de van egy barátom aki olyan dumákat nyomat ami ordítóan szánalmas vagy csak spontán égő. Aki ismeri az tudja, hogy valójában jó ember átlagos külsővel aki baromságokat beszél egyfolytában. Sok közös barát, családtag próbált már vele erről tárgyalni de reménytelen. Kérdezd a barátaid vagy a családtagjaid, hogy szerintük mi benned a probléma. Lehet szarul fog pár dolog esni de a kő kemény igazság néha segíthet, hogy jobbá válj mint amilyen most vagy.
2012. szept. 9. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!