Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen lány? (tudom elcsépelt kérdés) 22F
Minduntalan olyan lányokba botlok akik maguk a tökéletesség, de egy hiba mindig van: igen normálisak ezért már párkapcsolatban vannak...
Pedig minden stimmel érdekli őket az autók, az informatika, a csillagászat, ismerik a csillagjegyek vonásait, ismerik saját magukat kedvesek, őszinték és hűségesek!
Gondolom hülye kérdés, de van olyan, aki nincs kapcsolatban???????????????
Amiket felsoroltál engem nem érdekelnek. Talán picit a csillagászat. Csillagjegyvonások hülyeség, nem lehet általánosítani.
Egyedülálló vagyok még.
21/N
"ismerik a csillagjegyek vonásait"
Igen ez a legfontosabb dolog az életben
Lehet nem kellene ennyire keresned.
Én mostanság erolkodve kerestem neten csajt de szerintem látta h nem különösebben érdekel.
3.Rohadtul nem baromság de ezen nem akarok veszekedni :) Igen is vannak alap sémák, persze nem mindent kell szóról szóra bevenni :)
4es azt azért írtam hogy Te is lásd milyen sokoldalút keresek!
5: köszi ez ütött, így délelőtt :D
6: Tudod a helyzet az hogy ha keresem ha nem az értelmesebbje elkelt és sajnos csak ilyenekkel találkozok... Valahogy a flúgosokból és a hitegetőkből elegem van :)
vannak, én is ilyen vagyok (most nem szerénytelenségből) de szép vok, csinos, érdekelnek a felsoroltak, és okos vagyok :)
Natália 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!