Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még ilyen lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neverwalkalone kérdése:

Létezik még ilyen lány? (tudom elcsépelt kérdés) 22F

Figyelt kérdés

Minduntalan olyan lányokba botlok akik maguk a tökéletesség, de egy hiba mindig van: igen normálisak ezért már párkapcsolatban vannak...

Pedig minden stimmel érdekli őket az autók, az informatika, a csillagászat, ismerik a csillagjegyek vonásait, ismerik saját magukat kedvesek, őszinték és hűségesek!

Gondolom hülye kérdés, de van olyan, aki nincs kapcsolatban???????????????

2012. aug. 12. 01:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nincs
2012. aug. 12. 02:00
 2/12 anonim ***** válasza:
csillagjegyek bakker?:D
2012. aug. 12. 02:02
 3/12 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:

Amiket felsoroltál engem nem érdekelnek. Talán picit a csillagászat. Csillagjegyvonások hülyeség, nem lehet általánosítani.

Egyedülálló vagyok még.

21/N

2012. aug. 12. 02:06
 4/12 anonim ***** válasza:

"ismerik a csillagjegyek vonásait"

Igen ez a legfontosabb dolog az életben

2012. aug. 12. 02:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Van. Körülbelül annyi az élettartama (mármint a szabad állapotának az élettartama), mint egy szabad nátriumionnak klóratmoszférában 400 Celsius fokon, 10 bar nyomáson.
2012. aug. 12. 02:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Lehet nem kellene ennyire keresned.

Én mostanság erolkodve kerestem neten csajt de szerintem látta h nem különösebben érdekel.

2012. aug. 12. 07:55
 7/12 A kérdező kommentje:

3.Rohadtul nem baromság de ezen nem akarok veszekedni :) Igen is vannak alap sémák, persze nem mindent kell szóról szóra bevenni :)

4es azt azért írtam hogy Te is lásd milyen sokoldalút keresek!

5: köszi ez ütött, így délelőtt :D

6: Tudod a helyzet az hogy ha keresem ha nem az értelmesebbje elkelt és sajnos csak ilyenekkel találkozok... Valahogy a flúgosokból és a hitegetőkből elegem van :)

2012. aug. 12. 09:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Sorry, de muszáj beírnom, hogy szakadok a válaszokon. xD
2012. aug. 12. 10:06
 9/12 anonim ***** válasza:

vannak, én is ilyen vagyok (most nem szerénytelenségből) de szép vok, csinos, érdekelnek a felsoroltak, és okos vagyok :)

Natália 16/L

2012. aug. 12. 13:42
 10/12 A kérdező kommentje:
9: Kár hogy nem vagy idősebb egy picit :D Tudom telhetetlen vagyok :)
2012. aug. 12. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!