Tudom, hogy már elcsépelt, de szerintetek milyen keresztnév illik a Farkas vezetéknévhez? Fiú-lány név tippek egyaránt érdekelnének.8 hetes a leendő kisunokám.
Anita, Amanda, Szilvia, Edina, Erika, Attila,
Szerintem olyat keress aminek a vége a-ra végződik.
Igazából szinte bármi lehet, mindegyik jól hangzik.
Ne haragudj, de a 'Farkas' családi név nem 'különleges', amihez totózni kéne, hogy a keresztnév jól hangozzon.
Ágnes, Ágota ugrott be elsore.
Mivel nem tul ritka de nem is tucatnev a Farkas, ezert lehet adni kozepesen gyakori es nagyon ritka keresztnevet is. Ha alliterál, akkor kulonlegesen szép, és ha nincs csufolhato jelentésbeli összecsengés, akkor megfelelő.
Szia! Gratula az unokához, viszont szerintem majd a szüleik eldöntik! Ez legyen az ő örömük, ugy , mint annak idején mikor te adtál nevet a gyerkőcödnek.
Jó egészséget kivánok!!!
Hát szerintem ez tipikusan egy olyan név, amihez gyakorlatilag az összes keresztnév illik... Nem nagy totó.
Egyébként gratulálok! :)
az én anyukám is 43 évesen lett nagymama:))) én 24 voltam akkor.
De még ötletet se adj nekik szerintem, mert NEM A TE DOLGOD akár mennyire is örülsz neki. EZ az ő gyereke,az ő döntése, és még sugallni sem szabad neki azt, hogy neked mi tetszene. A másik meg, hogy 8 hetes még annyia semmi ez a terhesség , hogy ne a neveket próbálgasd hanem szorits hogy rendben legyen minden. A név az az utolsó ami fontos ilyen idős terhességnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!