Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik ilyen? (túlságosanisrö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen? (túlságosanisrövidakérdés)

Figyelt kérdés
Van egy csaj, régen próbálkozott nálam, de balf@sz módon elküldtem. Ez volt 4 éve, most vagyunk 17 évesek. Már akkor is nagyon jó csaj volt, én meg még beszari. De most meg már túlságosan úgy érzem, hogy ő egy "feljebbvaló kategória". (komoly kapcsolata volt egy férfiszemmel is jóképű pár évvel idősebb sráccal) Van olyan, hogy akkor még bejöttem neki, most meg már rám se nézne? (szó szerint rám se nézne, nem pedig a "nem akarok tőled semmi" eset.)
2012. aug. 14. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
igen van ilyen. ez miért furcsa? 13 évesen szerelmes voltam egy énekesbe, ma már akkor sem kéne, ha csúszna mászna előttem :D
2012. aug. 14. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy lánynak volt már igazán jóképű pasija, akkor többet nem adja annál a szintnél alább.
2012. aug. 14. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
4 évnyi tapasztalat, azért nem kevés, és ráadásul te kényszerítetted arra, hogy lemondjon rólad.
2012. aug. 14. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:
hát köszi :/ :D
2012. aug. 14. 20:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
azért ne add fel, lehet hogy egyszerűen túl nagy a büszkesége és nem akar próbálkozni nálad mert egyszer már elküldted.talán adna esélyt ha tudná, hogy tetszik neked.
2012. aug. 14. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy lánynak volt már igazán jóképű pasija, akkor többet nem adja annál a szintnél alább."

Szinte az összes exemnek volt utánam is pasija. Na itt bukott meg a kijelentésed!

2012. aug. 14. 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!