Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi ronthattam el?
Figyelt kérdés
21eves lany vagyok es randiztam egy egykoru fiuval tipikus arom randi lanyoknak :D megfogta a taskam beszelgettunk rohogtunk es mikor hazahozott megkerdezte hogy adhat-e egy csokot megcsokolt elkoszontunk irt hogy hazaert ilyenek.. Masnap letorolt facebookrol... Szerintetek ez mer volt? Azota nem beszeltunk2016. jan. 21. 23:04
11/26 anonim válasza:
Vagy a másik eshetőség az, hogy megsértődött, mert nem invitáltad be. Ha internetről ismerted meg , akkor minden előfordulhat...
12/26 anonim válasza:
Sajnálom hogy nem írsz vissza... de tudod én lánnyal jártam így aki letiltott meg ilyenek pedig én Pestig utaztam.. de szomorú hogy ilyen bunkó fiúk érdekelnek lányokat.. akik megtehetnek bármit de ők kellenek...
13/26 anonim válasza:
Nincs apudnak egy veled egy idős fia más nőtől, akiről nem mesélt? Lehet, hogy testvérek vagytok.
15/26 anonim válasza:
egy büdös szemétláda, ezt pasiként irom. Velem is csinálta már két lány is ezt, minden szép és jó, aztán bejelentik, hogy nincs értelme tovább csinálni ezt :(
16/26 anonim válasza:
Szarul smárolsz és/vagy büdös a szád a cigitől.
17/26 anonim válasza:
Lehet beparázott,hogy most kezd komolyabbra fordulni.
18/26 anonim válasza:
Ezert nem kell beleelni magunkat az elso randiba, akarmilyen jol is sikerul.
19/26 A kérdező kommentje:
Amugy direkt nem cigiztem elotte 3 orat goltunk egyutt de nem gyujtottam ra es elotte fogat mostam mint minden normalis ember
2016. jan. 23. 11:08
20/26 anonim válasza:
Ne okold magadat, az nem fog segiteni, keress mast, lepj tovabb. Itt van egy rakat csodalatos pasi, aki orulne ha irnal neki egy szia-t is akar. :) miert nem irsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!