Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam? Tapasztalatlan ő még ehhez? 25l
Van ez így,amikor izgul az ember,le van
blokkolva.Segíts neki.De ha ez nem jó így neked,akkor keress tapasztaltabb pasit.
Itt nagy százalékban le fogják írni,csak azért,hogy inkább "őket válaszd".
Te próbáltál már te lépni?
#3 Nem akarok mást választani, neten amúgy sem ismerkedem, + a kérdés nem is ilyesmire vonatkozik.
Egyébként én kezdeményeztem a beszélgetést. Jól is ment minden. Most várnám, hogy lépjen... Ehelyett egy személyes találka során full zavart/közömbös volt velem, csak nézett, de azt is messzebbről. Pff...:(
Tapasztalatból mondom, hogy még komolytalan, kisfiú. Én is randiztam 22 éves létemre kettő 19 éves fiúval is és borzalmasan gyerekesek voltak. A társaságukban úgy éreztem magam, mintha én lennék az anyukájuk.
A korkülönbség kijönne később hidd el :)
Nem egy életszakaszban vagytok. Ő még most fog egyetemre menni, te már dolgozol. Én inkább ezt látom nagyobb problémának.
Ha ez neked nem okoz problémát vagy úgy érzed, hogy át tudod hidalni, valamint tetszik a srác, akkor hajrá.
Bátorítsd, segítsd, légy kezdeményezőbb stb.
Ha nem erre vágy, akkor pedig hagyd. Ha gondolod, szívesen beszélgetek veled a dologról külső szemlélőként.
Remélem tudtam segíteni. :)
#6 Oké, érdekelne a te látásmódod, ha az akár segíthet. :) Írhatsz.
Igen, a korkülönbség. Sajnos tisztában vagyok a tényekkel.
Csak néztük egymást.... És te mért nem beszéltél?
Amúgy felejtős a dolog szerintem túl fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!