Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem barátnőt találni, ha zárkózott és tapasztalatlan vagyok?
Persze, hogy van.
Itt vagyok én, másik oldalon, csak nőként, ugyanolyan tapasztalatlanul.
Ugyanúgy félek attól, hogy majd nem találok hozzám illő férfit, mert tudom, hogy kevés tapasztalatom van, és ez tudattalanul is befolyásolja az egész viselkedésem. (És nem, nem igaz, hogy ezt minden férfi értékeli !)
Szóval vannak ilyen lányok is, akiknek ugyanúgy szüksége van a biztatásra, kevés tapasztalattal. Vagy csak szimplán romantikus alkatúak, akik csak párkapcsolatban tudják elképzelni a szexet.
Úgyhogy ne aggódj.
Amúgy nincs azzal gond, ha zárkózott vagy, ez egy férfinak jól is tud állni. Csak ne társuljon hozzá egy olyan gondolkodás, hogy "vajon így is elég jó vagyok neki?". Így is elég jó vagy. Pont.
Csak egy példa egyébként, hogy hogy lehet elcseszni.
Ismerkedtem egy nálam jóval idősebb sráccal (30-as). Bejött, ahogy kinézett, tetszett a viselkedése is.
Aztán ahogy elkezdtem megismerni, jöttek elő a bizonytalanságából adódó hülyeségek. (Nem volt még barátnője.)
Megsértődött, ha nem írtam neki vissza rögtön, kb ilyen elásom magam üzemmódba váltott, ha közbe jött valami, és nem találkoztunk napokig, volt hogy hetekig (!) nem írt. Rengetegszer tett magára becsmérlő megjegyzést, amikor elbizonytalanodtam, hogy ezek után akarok-e tőle valamit, akkor azt hozta fel okként, hogy biztos ő nem elég jó nekem...
Szépen lassan elásta magát így nálam. És sajnos ez így egy neverending story, mert csak azt erősítettem meg benne, hogy senki nem elég türelmes, hogy kivárja, míg megnyílik és hibázik párat, és ha megmutatja a gyengeségeit, a bizonytalanságait, akkor bizony elássa magát másoknál. Így csak még zárkózottabb lesz... ugyanakkor ez tény és való. Nehéz valakivel szemben fenntartani a vonzódást, aki ennyire állandóan a negatív oldalait mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!