Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Aki zárkózott, mitől nyílik meg?
Tetszik egy lány, de fogalmam sincs mit gondol rólam, mert magától nem tesz lépéseket, de nem is közömbös, vagy lekezelő felém. Betámadni, és nyomulni nem szeretnék, valószínűleg nincs bizalma még bennem. Miből derül ki, hogy mit gondol, mivel lehet feloldani, hogy lazább legyen? Esélytelen? Mindig én lépjek, és én mondjam meg mi legyen?
Kedves, mosolyog, máshogy viselkedik velem, míg mások normálisan, közömbösen.
Nem tudom hogyan tovább. Mindig én álljak elő ötletekkel, vagy egy idő után megnyílik és oldott lesz.
Lányok, akik ilyenek vagytok: mi a megoldás? Ti mire nyíltok meg?
Lépj kicsit egyértelműbben, és kiderül, mi lesz.
Nehogy az legyen, hogy mindketten bénáztok, mert nem tudjátok biztosan, mit gondol a másik, és csak kerülgetitek egymást az idők végezetéig...
Na és mit léptél? A lány mit reagált rá?
Az sem mindegy, hogy látásból ismeritek-e egymást vagy már beszélgetettek is.
Szerintem a zárkózottságnak megvan az oka. Nekem is megvan, mert én is elég zárkózott vagyok, ha rólam van szó. Amúgy a kutya nem mondaná meg, hogy ilyen vagyok, mert másokkal jól kijövök, csak magammal nem...
Kérdező: mit léptél? Szerintem sokat kell vele beszélgetni, velem is beszélgetnek, csak ne én legyek a téma. Ha a hobbimról kérdeznek, sportról, akkor belelendülök, de ha az érzéseimről, akkor visszalépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!