Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki világosítson már fel mert semmit nem értek, mennyi idő kell míg egy pasi rászánja magát ha már megismert arra h megcsókoljon?
Figyelt kérdés
2015. dec. 12. 22:01
11/25 A kérdező kommentje:
Aztaa :D,,az a baj hogy én is félénk vagyok nagyon,de szerintem ő is az..legalábbis a viselkedéséből ezt szűrtem le.Nem tudom meg merem e tenni XD...
2015. dec. 12. 22:17
12/25 anonim válasza:
Valahogy csak fel kell ezt oldani. :) Cselekedni kell, nem agyalni. ;)
13/25 A kérdező kommentje:
Meg a nagy várakozásban attól is Félek h csalódom mi lesz ha egy marha szimpatikus férfival a csók alatt nem lesz meg a kémia?Oda lesz ez a szép érzés amit mostanában dédelgetek.Miközben szinte gondolatban megkívánom őt.
2015. dec. 12. 22:20
14/25 anonim válasza:
Pont ezért kell ezt mihamarabb meglépni. Minél tovább húzódik a dolog, annál jobban képzelegsz. Aztán esetleg valóban nem lesz jó, pláne amilyennek képzelted, az idő múlásával csak egyre rosszabb lesz.
15/25 A kérdező kommentje:
Én már ki vagyok éhezve rá XDD..nem bírom,jövőhéten fogunk találkozni.XDD
2015. dec. 12. 22:24
16/25 anonim válasza:
Akkor hajrá. :D Majd írd meg, milyen volt. ;)
17/25 A kérdező kommentje:
Ok,de mi van ha azért nem nyomul annyira mert csak le akar fektetni,mert hónapok óta igazából nem sokszor taliztunk.de beszéltünk sokat..viszont nem sok energiát fektet bele h kapcsolat legyen belőle ami valóságos tudjátok miről beszélek így a net világából kiindulva.
2015. dec. 12. 22:31
18/25 anonim válasza:
Hogy akar lefektetni, ha egy csókig nem képes eljutni? Viccelsz?
Szóval ez ilyen netes ismeretség, amiből szeretnél kitörni, viszont neki jó ez így.....hááát, passz. Lehetséges, hogy nem te vagy az egyedüli neki a virtuális világban. :) kitudja....itt megesik bármi.
19/25 A kérdező kommentje:
Elég sokat lóg fent így gondolom van vetélytársam.De miért lenne neki jó ha csak virtuálisan érintkeznénk?
2015. dec. 12. 22:44
20/25 anonim válasza:
Ha többszereplős a történet, akkor van ideje ilyen módon válogatni, tesztelgetni a partnereket. Nem lehet tudni, kinek mi jár a fejében pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!