Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki világosítson már fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki világosítson már fel mert semmit nem értek, mennyi idő kell míg egy pasi rászánja magát ha már megismert arra h megcsókoljon?

Figyelt kérdés

2015. dec. 12. 22:01
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
A megismerésig és a csókig..
2015. dec. 12. 22:02
 2/25 anonim ***** válasza:
Gondolom nagyon változó. Én 3. találkozó után próbálkoztam meg a barátnőmnél, de direkt meghívtam bulizni, ahol lecsúszott egy-két koktél. Atom gátlásos voltam, ezért kellett. :)
2015. dec. 12. 22:05
 3/25 anonim ***** válasza:

ezt a helyzet hozza, mind a két embernek éreznie kell a pillanatot és akkor elcsattan az első csók

De ennek a legrosszabb esetben is maximum pár randi után be kell következni (esetemben a legrosszabb teljesitmény is a második randi volt)

33/f

4/25 A kérdező kommentje:
Léteznek ma olyan pasik akik agyon dicsérik a nőt belül kívül de nem lépnek a testiség felé hónapokon keresztül,nem rámenősek nem akarnak állandóan az emberen csüngni csak kerülgetni a kását...semmit nem értek így..
 5/25 anonim ***** válasza:

A kölcsönös vonzalom erősségétől függ. Konkrét időpontot erre nem lehet meghatározni.

Nálam volt kb. 3 óra, de egy hét is. :)

2015. dec. 12. 22:07
 6/25 A kérdező kommentje:
Mi lehet a háttérben?Én még sosem voltam ilyenben.
2015. dec. 12. 22:08
 7/25 anonim ***** válasza:
Vagy nem akar semmit sem tőled....vagy meleg. Mást nem tudok elképzelni.
2015. dec. 12. 22:09
 8/25 A kérdező kommentje:
Az hogy meleg az kizárt.Az előbbin én is gondolkodtam,de akkor ha nem akar semmit akkor miért keres?Akkor ha érdeklődik csak van valami nem?Vagy ha aggódik is.de nem értem miért nem haladunk előre..még hivatalosak vagyunk egymással..nem természetesek..
2015. dec. 12. 22:11
 9/25 anonim ***** válasza:

Akkor ugraszd ki a nyulat a bokorból. :)

Kérdezd meg tőle, hogy szerinte mennyire lenne jó megcsókolnia téged? Szeretné?

Aztán majd elválik, mit lép rá.

2015. dec. 12. 22:14
 10/25 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy meleg. Szerintem valami brutál gátlás van benne valami miatt. Menjetek el szórakozni, csússzon le egy kis alkohol, aztán kiderül. Esetleg szimplán megkérdezheted őt is. :)

Azért valljuk be, sokáig nem mehet így.

2015. dec. 12. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!