Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasinak most azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasinak most azt írtam, hogy majd keressen, ha szeretne, azt érezheti lerázásnak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem éreztem, hogy vevő lenne a mai beszélgetésünkre... Mosolyjelek nélkül válaszolgatott....

Küldtem neki egy zenés videót, erre azt írta, hogy nem bírja a magyar zenét... Kicsit lekezelőnek éreztem. Előtte még sosem volt ilyen... Nem tudom, mi történt. Meghalt valaki a családjában múlt héten, de nem hinném, hogy ezért bunkózni kellene másokkal...

2015. dec. 10. 21:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak szimplán rossz passzban volt szegény, szar napja van...vagy ha összeesküvés elméleteket akarunk gyártani másik nő is lehet az ügyben!

Ne indulj ki egy ilyen passzív beszélgetésből. Ha legközelebb is ilyen kérdezz rá hogy mi a helyzet, és ha akkor is lekezelő akkor veheted tudomásul hogy kapufa. :)

26F

2015. dec. 10. 21:13
 2/15 anonim ***** válasza:
Talán az utalgatás helyett nyíltan feltehetted volna neki a kérdést, hogy mi a baja! Plusz az, hogy te a válaszát lekezelőnek vélted, az csak a te hibád, most őszintén, mi abban a lekezelő, ha leírja, hogy nem bírja a magyar zenéket. Én se bírom, most akkor lekezelő vagyok? Jaj, de nevetséges és éretlen vagy kislány!
2015. dec. 10. 21:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Feltettem, azt írta, nagyon elfoglalt, sok a dolga és csak ennyi az oka. De elfoglalt is,, akkor sem indokolja semmi a bunkóságot.
2015. dec. 10. 21:16
 4/15 A kérdező kommentje:
Sztm bunkóság egy mosolyjeles videóra így válaszolni, amikor csak azért küldtem, hogy jobb kedvre derítsem! Ez nem kislányosság egyáltalán.
2015. dec. 10. 21:17
 5/15 anonim ***** válasza:

Ez nem bunkóság, de csak fáradt, biztos kimerült a sok dolga miatt, meg nem olyan a kedve.

Te pedig túl érzékeny vagy, ha egy ilyen semmiségen ennyire berágsz. Légy már lazább.

Meg gondolj már légyszi logikusan: te is kapsz valamit a másiktól egy mosoly jellel együtt, de a te tetszésedet egyáltalán nem nyerte el, sőt, utálod. Akkor te is majd egy mosolygós smiley-val közlöd, hogy bocs, de nem tetszett??

Kicsit ellentmondásos a dolog.

Miért kell ahhoz a másiknak is smiley-t rakjon, ha valami nem tetszik?

2015. dec. 10. 21:24
 6/15 A kérdező kommentje:
Sztm a gesztus a fontos! És nekem eszembe sem jutna így lehúzni a másikat!
2015. dec. 10. 21:29
 7/15 anonim ***** válasza:

"Szerintem"

Csak szerinted, de lehet, hogy neki erről más a véleménye. Ha a másikról van a szó, akkor NE magadból indulj már ki légyszíves.

2015. dec. 10. 21:31
 8/15 anonim ***** válasza:

Ja és még valami.

Gesztus ide, gesztus oda, csak az igazat írta le neked, és úgy érzem, hogy az egódnak meg rosszul esett, hogy valaki a nem tetszését nyilvánította ki azért, amit te adtál neki.

Szokj hozzá, ez hozzá tartozik az élethez. Nem tetszhet mindig minden a másiknak, amit pl. te küldesz neki.

És még mindig jobb, hogy az igazat írja le, hogy nem tetszik és nem azt csinálja, hogy a szemedbe hazudik, csak hogy azt halld, amit hallani szeretnél.

2015. dec. 10. 21:33
 9/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem érted a feltett kérdés lényegét, úgyhogy felesleges, hogy ide kommentelj.
2015. dec. 10. 21:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Engem csupán az érdekelne, hogy miért kéne mindig így csacsogni Fészen? :DDD :))) :D ;) :* :) :DDD :D :) :* :P :D :DDD
2015. dec. 10. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!