Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, a 3. randi után is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a 3. randi után is arra várnátok, hogy a fiú keressen?

Figyelt kérdés
Vagy azért már elvárható, hogy a lány is kezdeményezzen?
2015. febr. 10. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem elvárható lenne bár bőven
2015. febr. 10. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Öregem, ha három randin keresztül minden egyes alkalommal Te kerested őt, hagyd.
2015. febr. 10. 18:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vagyok vele...
2015. febr. 10. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Első két válaszadó tipikus nő.

Persze, neki lenne illendő, de a legnagyszájúbb fik is lehetnek gyáva nyuszik, ha lányokról van szó. Lehet hogy csak nem mer keresni, vagy halogatja. Sajnos én is ezt csinálom, akaratlanul is. Ha az utolsó randi alapján úgy érzed bejössz neki, miért dobnád el magadtól? Ennyire nagy dolog a büszkeség? Én a helyedben keresnék valami indokot, hogy ráírjak, hátha van esélye a dolognak.

2015. febr. 10. 18:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Félreérted, én vagyok a fiú.
2015. febr. 10. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!