Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Meddig várnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Meddig várnátok a pasi hívását randi után?

Figyelt kérdés

2013. okt. 2. 11:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
24 óra. Többet egyetlen órával sem. Ha később jelentkezik számomra már lefutott lemez.
2013. okt. 2. 11:50
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
1 nap.
2013. okt. 2. 11:51
 3/14 anonim ***** válasza:
hat figy,attól is függ mikor van a randi,nalam az elvaras h este mindig elköszönjünk,elalvas elött.
2013. okt. 2. 11:58
 4/14 anonim ***** válasza:
3 Ezek szerint a tied igen, úgy hogy fáradjk el a nődokidhoz:D
2013. okt. 2. 12:01
 5/14 anonim ***** válasza:
röhögõk bameg én fiú vagyok nem lány. /# 3 :DDDD
2013. okt. 2. 12:10
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
1 nap. Ha hívni nem is hív, de egy sms-t azért illik dobni, h "jól éreztem magam, majd x-kor beszélünk" vagy vmi.
2013. okt. 2. 12:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mifelenk a randi vegen nem csak szamot cserelunk es varunk a sultgalambra, hanem a randi vegem mar meg is beszeljuk, hogy mikor talalkozunk legkozelebb.
2013. okt. 2. 12:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én általában a második napon vagy a harmadik napon hívom.

Az első napon magamban pihentetem a dolgokat.Átgondolom.

De azért egy sms-t általában küldök.

2013. okt. 2. 12:38
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

1-es, ezt nagyon könnyen mondod.

Tegyük fel a randi estéjét követő reggel munkába menet telibekapja egy villamos a férfit. Nagy nehezen összerakják aznap, a lehetséges fájdalmak miatt másnap reggelig altatják. Felébred délelőtt (tehát cca. 36 órával a randi után), majd mikor kitisztul a feje rögtön eszébe jutsz mondjuk délután, és ekkor ír neked, 48 óra után.

Ne mondd nekem, hogy a 24 órás szabályra hivatkozva lekoppintod :)

2013. okt. 2. 13:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Valamokka! Akkor tegyük fel azt is, ha már így belejöttünk, h a pasi megnyeri az ötöst, megvásárolja Kelemen Annát és elköltözik vele Hawaii-ra, azért nem hív! Honnan kellene tudnunk? De ha vmi baj éri ês azêrt nem jelentkezik, az nyilván megbocsájtható.
2013. okt. 2. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!