Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasinak most azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasinak most azt írtam, hogy majd keressen, ha szeretne, azt érezheti lerázásnak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem éreztem, hogy vevő lenne a mai beszélgetésünkre... Mosolyjelek nélkül válaszolgatott....

Küldtem neki egy zenés videót, erre azt írta, hogy nem bírja a magyar zenét... Kicsit lekezelőnek éreztem. Előtte még sosem volt ilyen... Nem tudom, mi történt. Meghalt valaki a családjában múlt héten, de nem hinném, hogy ezért bunkózni kellene másokkal...

2015. dec. 10. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy mi a kérdés lényege: NEM LERÁZÁS, ez a válaszom! Egyébként meg nem vagyok az a pasi, hogy azt érezzem, amit ő érez, mikor ezt olvasta!

Viszont te nem érted, hogy én mit próbálok neked itt elmondani. Mindegy, majd ha agyilag is felnőlsz, akkor megérted!

2015. dec. 10. 21:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Meghalt valaki a családjában, mitől lenne mosolyalbum? Valószínűleg ettől em volt vevő semmire, amit írtál. Adj neki időt, ha csak annyit írtál volna, hogy majd beszélünk, abból is értette volna hogy neki kell lépnie, de mégsem hangzik olyan nyersen, hogy keressen, ha szeretne. Azt érezni fogja, hogy berágtál rá.
2015. dec. 10. 22:30
 13/15 A kérdező kommentje:

Meghalt igen, de megelőző nap meg boldogan írogatott nekem....

Nem értem a férfiakat és már nem is érdekel!

Akkor ne legyen társa a fájdalomban és akkor ne panaszkodjon, hogy nincs senkije 2 éve! Ilyen hozzáállással nem is lesz!

2015. dec. 10. 22:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Na így lehessen nektek beszélni, panaszkodni a múltunkról, a legelső adandó lehetőségnél a férfi képébe vagdossátok. :D Az kurvаisten, hogy minden nőnek hazudozni fogok magamról.
2015. dec. 10. 22:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Gondolom 20 alatti vagy kislány. Halt meg valakid? Mosolyogtál? Biztos remek kedve volt a srácnak, erre még te is fűszerezed a hangulatát, légy magadra nagyon büszke. Remélhetőleg veled is hasonlóan kedves lesz valaki mint most te vele.
2015. dec. 11. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!