Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak most azt írtam, hogy majd keressen, ha szeretne, azt érezheti lerázásnak?
Egyszerűen nem éreztem, hogy vevő lenne a mai beszélgetésünkre... Mosolyjelek nélkül válaszolgatott....
Küldtem neki egy zenés videót, erre azt írta, hogy nem bírja a magyar zenét... Kicsit lekezelőnek éreztem. Előtte még sosem volt ilyen... Nem tudom, mi történt. Meghalt valaki a családjában múlt héten, de nem hinném, hogy ezért bunkózni kellene másokkal...
Én értem, hogy mi a kérdés lényege: NEM LERÁZÁS, ez a válaszom! Egyébként meg nem vagyok az a pasi, hogy azt érezzem, amit ő érez, mikor ezt olvasta!
Viszont te nem érted, hogy én mit próbálok neked itt elmondani. Mindegy, majd ha agyilag is felnőlsz, akkor megérted!
Meghalt igen, de megelőző nap meg boldogan írogatott nekem....
Nem értem a férfiakat és már nem is érdekel!
Akkor ne legyen társa a fájdalomban és akkor ne panaszkodjon, hogy nincs senkije 2 éve! Ilyen hozzáállással nem is lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!