Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szereztek utazni. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereztek utazni. Hogyan vehetem rá az udvarlómat, hogy kiránduljunk, és ne unatkozzon, ne vágjon pofákat, ne keressen kifogást, hanem élvezze velem?

Figyelt kérdés
Sajnos ez nálam szakítóok.
2015. júl. 27. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Rávenni felesleges, ha neki ez nem élvezet, neked meg nagyon fontos, hogy ő is veled legyen mindig, akkor szakítani kell.

Ez nem rossz vagy jó, hanem így alakult.

Ez az egyetlen program, amit nem szeret, máshová el szoktatok menni ami mindkettőtöknek tetszik? Ha igen, akkor kirándulni legfeljebb egyedül mész majd, akkor ne szakíts.

2015. júl. 27. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Barátom nevelőapja egész nap otthon bütyköl, meg a kertet ápolgatja. Úgy volt mennek Balatonra, de neki nincs kedve, meg a barátom öccsének sincs.Ők egész nap bent vagy a kertben ülnének. Az apa kint, a kicsi pedig a gép előtt. Az anyukája szívesen menne nyaralni, de így nem tudják összehozni.

Ha nekem ilyen barátom lenne, nem bírnám sokáig ezt a "nem megyünk szinte sehova" stílust. Én nagyon kirándulós típus vagyok és szerencsére barátom is szeret utazgatni. Tervezi is, hogy később külföldre látogatunk, de egyenlőre itt Magyarországon belül szoktunk túrázni, mászkálni, jól érezni magunkat. Felmenni a piliscsabai hegyekbe, elmenni aqarénába és jókat szórakozni.

Csak menjen el veled egyszer. Az embernek sokszor nincs kedve csinálni dolgokat, de mikor már helyszínen van, akkor megjön a kedve és örül, hogy elment. Ha ráveszed és jól érzi majd magát, akkor nyert az ügy abban a szituban, mert lesz egy jó napotok és hátha neki is megtetszik.

Ha valami nem nyerte el a tetszését, akkor különböző programokat kell kipróbálni.

2015. júl. 27. 13:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Számomra ez jelenti a szerelmet, ahogy ti éltek.

Sajnos, ha valaki ennyire szeret egyedül lenni, nélkülem, akkor boldogtalanná tesz, úgyhogy szakítás köv.

2015. júl. 28. 04:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!