Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik pasit válasszam? A barátomat vagy az új udvarlómat?
Az egyik a barátom,akivel több éve vagyok,néha úgy érzem igazán szeret,máskor nem. Egyszer már én szakítottam vele,máskor ő velem,de aztán mégis kibékültünk,ez mér több mint egy éve volt. Úgy érzem,jól megvagyunk,viszont néhány dologban szöges ellentétek vagyunk,és a szex sem az igazi.Nem szenvedélyes,semmi spontanitás.Viszont szeretem
Nem régen neten megismertem egy pasit,akivel úgy néz ki,ugyan olyan a lelkünk,még sose éreztem ilyet.Azt mondja ő sem.Egyszer már majdnem vége lett,miattam,de azt mondja,szeret és nem akar nélkülem élni,és szexuálisan is fűtöttebb.Sírtunk is egymás után.De még sosem találkoztunk,képet váltottunk.
Fogalmam sincs mit csináljak,annyira félek,hogy rosszul döntök.Mit tegyek? Átverni egyiket sem akarom természetesen. N22
én még télen az újat választottam, de azóta 1000-szer megbántam... :(
én a régit választanám, a helyedben
Oh a net meg a valóság két különböző dolog. :D Csak akkor ismerheted, ha látod a mimikáját, ahogy gesztikulál, ez határozza meg, hogy végül bejön e neked az illető, függetlenül attól, hogy neten ugyanolyan a lelketek...
A kapcsolatod is nagyon jó lehet, ha már 2x szakítottatok egymással, most meg egy vadidegen és a párod között vacillálsz. Én nem választanám egyiket se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!