Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy (elvileg) intelligens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy (elvileg) intelligens és nagyon okos pasi csapja nekem a szelet, azért várhatom, hogy nem fog hülyét csinálni belőlem (annyira)? Vagy nincs összefüggés?

Figyelt kérdés

Egyelőre még csak az ismerkedési fázisban tartunk, a jellemét annyira még nem ismerem, néha beszélgettünk meg kaptam tőle egy kis apró ajándékot. Iszonyatosan okos, az egyetemi teljesítménye alapján is, a középsuliban is kapott kitüntetést, jó versenyeredményei is vannak, tanulásban és sportban is. Ha másokkal látom, néha elég idétlennek tűnik, ez ami számomra kicsit ijesztő. De amikor velem beszél, akkor ennek semmi jelét nem látom.

Nem vagyok tapasztalt pasik terén és most ahogy belegondoltam, félek, hogy hülyét csinál felőlem vagy csak le akar fektetni. Mondjuk az nem lesz egyszerű, mert nem vagyok könnyűvérű nőcske, erős és határozott személyiségem van.

Miből vehetem észre, ha csak játszik velem?

2015. dec. 10. 21:09
 1/8 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Egy bankrablónak elengedhetetlen, hogy intelligens legyen különben elkapják. Remélem érted.
2015. dec. 10. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Miért nem lesz könnyű lefektetni? Úgy gondolod, hogy bármelyik férfi megelégszik a két pici szép szemecskéddel?
2015. dec. 10. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg nem vagy tapasztalt pasik terén... tudod, a szex minden férfi számára fontos tényező a kapcsolatban, és ha valamiféle "jutalomként" alkalmazod, az senkinek nem esik jól. Minden férfi olyan nőre vágyik, akivel kölcsönösen vágynak egymásra. A jó szexszel egy férfit simán meg lehet fogni, sőt, meg is lehet tartani. Nagyon kevés kivétel van, akik teljesen alkalmatlanok a párkapcsolatra. Ilyen viszont akad az extrém magas intelligenciájúak között is.
2015. dec. 10. 21:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy csak komoly kapcsolatban vagyok hajlandó lefeküdni bárkivel is, nem pár hétnyi ismertség után. Basszus, ne forgassatok ki mindent, amit írok...
2015. dec. 10. 21:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez ketteskének ment és nyilván tudom, hogy fontos, most nem is erre céloztam.
2015. dec. 10. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam a komoly kapcsolat ott kezdődik, ha már van szex is. Addig csak ismerkedés.
2015. dec. 10. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha most valami idegen azt mondja neked, hogy még szinte gyerekek vagytok és bármennyire is komolyan akarnátok venni magatokat, ez úgy sem lesz életre szóló, akkor te most ott hagynád ezt a srácot? Szereted vagy csak tetszik?
2015. dec. 10. 23:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Erős és határozott? Vagy femcsileszbi? Valószínűleg nem beszélgetni akar veled, mert nem vagytok egy tengelyen, az tuti, tehát ja le akar fektetni
2017. okt. 25. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!