Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a "barátot" látják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a "barátot" látják bennem?

Figyelt kérdés

Szóval az a szitu, hogy ha megismerkedek egy csajjal, dumálunk, elvagyunk, minden jól halad.

kb 1 hét múlva mikor már a bulin kívül is találkoztunk párszor, én már tök beleélem magam, hogy végre összejövőben vagyok egy csajjal, erre mikor csókolóznánk, vagy hasonló szitu "következik" be elfordítja a fejét, vagy meghátrál, hogy Ő a barátjának akar tudni, és nem a fiújának, merthogy már elmondta nekem a titkait, meg ilyen hülyeségek....

Sajnos MSN-en is mindig így járok, egy ideig tök jót dumálunk a csajjal, utána, mikor rátérek a dologra, hogy randi vagy ilyesmi, akkor jön a duma, hogy csak a barátja vagyok, nem akarja elrontani a jó barátságot...:S:S:S

miért van ez mindig így?

nem nyomulok eléggé?, vagy talán túlságosan?, térjek egyből a lényegre hogy én csajozni jöttem, nem barátkozni?

vagy mit tegyek?

17/F

2010. márc. 22. 09:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem vok sem egos, sem ostehetseg....ur meg plane nem :))))))) ....de az teny, h valaki naon el tudja baxni az ilyen helyzeteket....Nalam 10/7 a siker aranya lanyoknal....am en es nehanyszor estem mar bele a friend zone-ba....csak a tapasztalataimat irtam le....a ma fagyis dolog igy hangzik helyesen ....

-kersz egy fagyit?

-perszeeee

-mit adsz eeeerte????

Az elejen elnyomtam....

am nem akartam egos ontelt bunkonak tunni....de sikerult sztem :DDDDDDD

2010. márc. 24. 10:12
 12/16 anonim válasza:
ja, nekem am nincs bajom az egos öntelt emberkékkel, mivel vannak pillanataim amikor magam is annak tartom:) amúgy sem beszólásnak szántam az egos őstehetség urat, igazad vt a legtöbb dologban:D jah am 22:17 vagyok
2010. márc. 25. 19:25
 13/16 anonim ***** válasza:
2010. márc. 27. 21:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Ok,22:17....nem vettem a szívemre :)....csak ha előtör belőlem az "egos őstehetség úr", akk néha nagyon fent hordom az orrom....olyannyira, h bele esik az eső....ezután pár pillanat és észere veszem, h ilyen oldalam is van és kissé kellemetlenül érzem magam....de ritkán tör ki ez az oldalam...csak néha a leg elementáris dolgokat baxarintják el az emberek(nem a kérdezőre célzok....ez viszonylag elég fontos kérdés...meg értelmes is)és ez dühít...néha olyat hallok (ismerősöktől), h nem kéne a nőknek jogokat adni, had tennék azt, amit a fiúk\férfiak mondanak nekik(sztem aki így látja, az nemhogy nem férfi, de még fiú sem)...azért mondanak ilyet, mert szánalmasan bénák, mivel nem önmagukat adják(jah...a kérdezőnek...SOHA NE JÁTSZD MEG MAGAD!!!SOHA!!!), hanem majomkodnak, erre beleesnek egy "hazugságzónába", amire nincsenek felkészülve(sajnos szemtanúja voltam egy ilyennek) és csak hebegnek-habognak...aztán meg...bocs,de mennem kell...ezután jön a "h ulye pics @" duma....vagy pld ismerősöm : "a lányokat\nőket csak jól meg kell b@xni!Nem valók azok(nem ők, azok!) másra"....ekkor jön a keresztkérdésem : "anyukádról mit is gondolsz pontosan?"....és akkor én vok a m@ rha.....Jah...egyszer elmentünk egy haverommal csajozni és egy előre megbeszélt "színjátékot" adtunk elő, mely szerint:megkérdezem, h dolgoznak\tanulnak....válaszolnak aztán ők is megkérdik....én erre azt mondom, h színész vagyok(ami igaz is)...megkérdik, h tv-ben szerepelsz(v ilyesmi)?....a haverom ekkor nevetések közepette beköpi:dehogyis!Dehogyis, DVD-n po rnó filmekben!Én meg ekkor:az nem is igaz, azt csak azok a bunkó Pistiék találták ki meg stb....a végeredmény pedig 2 aranyosan kuncogó csaj...meg 2 vicces pasi :).....am a kérdezőnek: hajrá!!!
2010. márc. 27. 22:48
 15/16 anonim ***** válasza:
legyél egy nagyon picit nyomulosabb mond el neki ÉLŐBEN hogy nagyon kedveled és legyél határozott, soksikert :D
2010. ápr. 5. 19:15
 16/16 anonim válasza:
megin 22:17 vagyok, ez jó szöveg;) az esővel meg vigyázz:D
2010. ápr. 5. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!