Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a "barátot" látják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a "barátot" látják bennem?

Figyelt kérdés

Szóval az a szitu, hogy ha megismerkedek egy csajjal, dumálunk, elvagyunk, minden jól halad.

kb 1 hét múlva mikor már a bulin kívül is találkoztunk párszor, én már tök beleélem magam, hogy végre összejövőben vagyok egy csajjal, erre mikor csókolóznánk, vagy hasonló szitu "következik" be elfordítja a fejét, vagy meghátrál, hogy Ő a barátjának akar tudni, és nem a fiújának, merthogy már elmondta nekem a titkait, meg ilyen hülyeségek....

Sajnos MSN-en is mindig így járok, egy ideig tök jót dumálunk a csajjal, utána, mikor rátérek a dologra, hogy randi vagy ilyesmi, akkor jön a duma, hogy csak a barátja vagyok, nem akarja elrontani a jó barátságot...:S:S:S

miért van ez mindig így?

nem nyomulok eléggé?, vagy talán túlságosan?, térjek egyből a lényegre hogy én csajozni jöttem, nem barátkozni?

vagy mit tegyek?

17/F

2010. márc. 22. 09:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Valami baj van a dumáddal és az ismerkedési stílusoddal, szóval vagy nem veszed a jeleket hogy az általad kiszemelt csaj nem akar tőled semmit, vagy te adsz olyan jeleket amiből azt a következtetést vonhatják le a csajok hogy csupán barátkozni akarsz...nem tudom.Bővebben ki kellene fejtened a dolgot.
2010. márc. 22. 09:27
 2/16 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Átérzem a helyzetedet, sajnos én is így vagyok ezzel, nem tudom mit kéne tenned, de engem is érdekelne.

2010. márc. 22. 09:33
 3/16 A kérdező kommentje:

Talán az a baj hogy mindig előre lejátszom magamban a szitukat, hogy ha ezt és ezt mondom neki, akkor ezt és ezt fogja válaszolni. ezért olyanokról dumálok vele, mint hol lakik, mióta jár ide, meghogy kivel jött stb, tehát alap dolgok....

ezen kéne változtatni, hogy valami komolyabbról dumálni?

2010. márc. 22. 09:36
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Keress érettebb lányokat.
2010. márc. 22. 09:41
 5/16 anonim ***** válasza:
89%

Hallod ez nagyon-nagyon jó taktika...MINDENKINEK ajánlani tudom!Én is így csináltam mindig!Egyszerű szerepjáték...Akkor csak az a problémád, hogy nem vagy célirányos és rossz felé tereled a dolgokat.

Legközelebb ha megvan a célpont, kiszemelted a lányt, mielőtt msn-ezésre vagy dumcsira kerülne a sor, készülj fel:

Fogj egy üres A4-s lapot egy papírt meg egy stoppert!

Ülj le az íróasztalod elé, állítsd be a stoppert 2,5 perce (még ne indítsd el) és írd fel a következőt a lap felső részére nyomtatott betűkkel: Minden vágyam, hogy X.Y.-t (csaj neve) elcsábítsam, randira hívjam és járjak vele.

Most képzeld el magadban, hogy milyen zsír lenne, ha foghatnád a kezét, összeborulva andalognátok az utcán, puszit adnátok egymásnak, stb. Úgy képzeld el, mintha már valóság lenne és mintha már megtörtént volna.

Most írd fel a következő a lapra:

Mi történne ha azt mondanám neki hogy:

Índits el a stopperórát, és az elkövetkező 2,5 percben írj le minden szöveget/variációt ami eszedbe jut.(NE gondolkodj azon, hogy miképp reagálna, vagy hogy micsoda faxság, csak ÍRD LE!!!)

Ha lejárt az idő, akkor hagyd abba és tarts egy fél órás szünetet.Utána térj vissza és elemezd ki (töviről hegyire) azokat a lehetőségeket, amiket írtál, hogy melyikre miképp reagálna, és melyik az, amivel a legnagyobb valószínűség szerint célirányosan és gyorsan le tudnád venni a lábáról és randizna veled.

Ha van egy hasonló korú húgod, akkor mutasd meg neki, és mondja meg ő hogy melyik a jó megoldás.

Sok sikert!

2010. márc. 22. 09:52
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem rossz az se, amit az utolso irt. Bar en soha nem a hugommal dumalnam meg, hogyan fogok csajozni, inkabb egy nonemu baratommal - ugy tunik, neked ugyis sok ilyen van :D

Szerintem az a hiba, hogy tok kedves vagy es kerdezgetsz, aztan bekerulsz a "friend-zone"-ba, tul keso akarsz "boyfriend" lenni. Probald meg azt, hogy ne csak kerdezgess, hanem hulyeskedjetek, beszelgessetek, vegyel neki egy koktelt vagy mittomen, hivd el valahova, stb. Es lassa, hogy kozeledsz fele, ne legyel tavolsagtarto. Erj hozza, nezz a szemebe... Ha latod a szemeben, hogy erdeklodik, meg is csokolhatod. De azt tudni fogod, mikor kell :)

19/F

2010. márc. 22. 11:35
 7/16 anonim ***** válasza:
Hmm ezt a stopperes dolgot lehet hogy kipróbálom ;)
2010. márc. 22. 12:16
 8/16 anonim ***** válasza:

Próbáld elérni, h ő érdeklődjön felőled...Szóval ne válaszolj minden kérdésére, hanem valamelyiknél mond, h "ááá, nem fontos"...vagy hirtelen (hogy észrevegye, h csak tereled a szót, mert nem akarsz erről dumálni) válts témát.....ha megkérdi a korodat, tippeltesd meg vele...csak sokára (ne túl sokára...hagyd tippelgetni) mond meg, de ha viszont eltalálja, akk vigyorogj bambán, de kedvesen és grimaszkodva, és mond, h nem is tudod, meg egy csomó minden marhaságot....(én olyat is szoktam csinálni, h ha a lény piszkálgat, és nem tudok mit mondani...egyszerűen kinyújtom a nyelvem, mint a hülyegyerek, mikor megsértődik....DE MINDíG MOSOLYOGJ KEDVESEN)....ekkor kicsit titokzatosabb leszel, és már érdekelni fogod...Am ne légy túl kedves....PICIT...csak picit játszd a bunkót...marháskodj vele, kötekedj, piszkálgasd, pimaszkodj vele...pld:

-kérsz egy fagyit?

-mit adsz érte? ***közben vigyorogj egy hatalmasat...de kedvesen***innen meg már szerintem (nálam általában) minden megy magától...vagy dumáljatok, de közben picit nézd levegőnek....ne csak magadról beszélj, hanem pld -téged hogy hívnak?

-Jani.Téged?

-Viki...stb,stb...

aztán kis idő múlva nevezd máshogy...

....Nem akarok senkit megsérten v elkeseríteni...ezt nehéz megtanulni...ez vele született adottság...jah...nem vok beképzelt...

2010. márc. 22. 13:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű a dolog. A legtöbb nőnek az jön be ha bunkó vagy, nem ha kőbunkó, de minimum lekezelően kell velük viselkedni, arra gerjednek. Ha jó fej vagy velük, akkor jön ez a "legyünk csak barátok" szöveg. Hiába tagadják sokan ezt az alapigazságot, ez 10-ből 8 csajra igaz, és általában azokra leginkább akiknek állításuk szerint a kedves fiúk jönnek be.
2010. márc. 22. 16:03
 10/16 anonim válasza:

Ismerős a helyzet, csak a másik oldalról. Bár néha vicces tud lenni, amikor valaki nem vágja, hogy már friend zone-ban van.

Gyakorlatilag minden stimmel, amit egos őstehetség úr írt. Hülyén hangzik, de játssz a csajokkal. A "mit adsz érte?" ide-oda működik, ha egy csaj ezzel jön és ügyesen csavarod a beszélgetést nyert ügyed van. Ha nincs ötleted egy sima "hát mit szeretnél??" is tud működni. MSNen elég egyszerű szexre terelni a témát a renngeteg félreérthető szó miatt, ilyenkor ne vidd a dolgot túl messzire, csak annyit játssz, amíg érzed, hogy tudnátok még folytatni és gyors témaváltás.

Ne kérdezgess túl sokat. Semmi merre laksz, ki hozott... Ha partyban vagytok, ne tapadj rá, néha tűnj el 10 percre, ilyenkor beszélj más emberekkel is. Valószínű h követni fog a tekintetével, majd akadjatok össze "véletlenül"... Uhh még pár óráig tudnám folytatni, de most ennyi csak elég lesz. Ezzel el leszel. És SOHA ne kérdezd az exeiről a csajt. SOHAA!

2010. márc. 23. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!