Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy összeismerkedek lányokal és ök csak barátot látnak bennem:?
Figyelt kérdés
Mostanság csak azt kapom vissza,h csak barátok lehetünk,több esetbe is volt utobi idöbe..Legutolso lánnyal akivel probáltam összejöni..azt mondta minden ok velem külsöleg bejövök csak tul rendes vagyok,tul jo fiu...talán ezért kicsit unalmas lehetek:_?v még se jövök be és nem akar megsérteni:?vagy már bün ha valaki jot akar,s normális:__??:-/2009. okt. 13. 22:12
1/5 anonim válasza:
Nézd meg a "Csak barátok" c. filmet.. ;) De most komolyan!
2/5 anonim válasza:
Szerintem a túl rendes vagy és hasonló szövegek tipikus lerázós dumák, egyszerűen nem tetszel neki, de nem akar megbántani.
Nem lehet, hogy rossz helyen próbálkozol, vagy nem a hozzád illő lányoknál? Például ne akarj "bombanőt" ha te csak átlagos vagy...van rá esélyed ugyan csak nem sok. De ez csak egy példa, remélem érted mire gondolok.
Egyébként meg barátkozz össze lányokkal, később még bármi lehet abból is... én sem jönnék össze idegennel, csak olyannal akit már barátként ismerek egy ideje.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg ez azért van, mert aki mindig ott van ha kell első szóra és meg lehet vele beszélni vele mindent illetve segít az nem lesz más csak barát. Esélyed sem lesz, hogy felkeltsd a figyelmét vagy egy kicsit is hiányozz neki így maradtok barátok :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi!ebbe van valami,csak én nem tudok nem et mondani... vagy ne ott leni vele amikor csak lehet...és evel is rontom a dolgokat..kéne változni csak nem könyü..:-/
2009. okt. 13. 23:44
5/5 anonim válasza:
Bókolj neki néha :) próbálj meg vele kettesben maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!