Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmesebb vagyok mint a többi fiú és ezért a lányok
sokszor csak barátot látnak bennem. Mit csináljak? 16/f
Tuti, ezt akarják. Vagyis ha találkozol egy igazán érett, normális nővel tuti hogy ezt fogja szeretni benned. Velem is ugyan ez a helyzet. 16 éves vagyok. Én is próbálkoztam sok lánynál. De mind1-nél csak barátságig jutottam el. Aztán találtam egy igazán normális hihetetlen lányt. Aki pont ezeket szereti bennem. (2éve vagyunk együt)
2010. febr. 7. 22:08
Nálam nem lehetsz érzelmesebb.Ez ki van zárva... :D
"Érzelmesebb vagyok mint a többi fiú"
21/F
Csak türelem. És nyugi ez nagyon jó dolog.
Előző voltam.
Én is az érzelmes fiúk táborát erősítem :D (y)
csak az a baj hogy nagyon sok lány nem értékeli ezt mert azoknak a divatbu*ik,gengszterek,meg drogos selyemfiúk kellenek..De egyszer eljön a mi időnk ;)
19/F
2010. febr. 7. 22:12
Sztem egy igazán jó csajnak úgyis ijen pasi kell :D
Amelyik pasinak nem az egy r*banc :D Egy (normális) nőnek szerintem inkább kell a gyengédség mint a f*szod.
2010. febr. 7. 22:14
2010. febr. 7. 22:14
Sokszor előfordul, hogy a nők így kezelik a pasikat. Voltam már én is ebben a helyzetben. A nőknek mindig a "rosszfiúk" tetszenek jobban, főleg 20 év alatt. Aztán érettebbek lesznek, és akkor jönnek csak rá, hogy az orruk előtt volt egy olyan valaki, akit kár volt elszalasztani. A tanácsom az lenne, hogy légy kicsit szemét velük, cikizd őket, de ne durván, csak annyira, hogy meglepődjenek. Semmiképpen ne mentegetőzz, inkább vágj pókerarcot, hogy lássák, komolyan gondolod. És nyugodtan mondd a szemükbe, hogy nem szeretnéd, ha barátként kezelnének. A haver még belefér, de a barát semmiképp. Mindez nem azt jelenti, hogy ne tiszteld a nőket. Félre ne érts! Ezek csak módszerek, hogy ne érezzék azt, hogy csak barát vagy. Ha érdekel még vmi, írj priviben.
2010. febr. 7. 22:20
na csak két dolgot fűznék hozzá:
az egyik: én is valamennyire ilyen vagyok (bár ezt nem nekem kéne megmondani) és ez a "légy kicsit szemét velük" ez nálam pl egyáltalán nem megy. csak a két véglet. Vagy k*rva bántót mondok amin még énis meglepődök vagy nem mondok semmit innkább kedveset. Nem célom megbántani senkit. Cikizni meg nem tudom őket. :$
A másik meg h nagyon vigyázz mert van olyan csaj aki ezt a tulájdonságot kihasználja (pl érzelmi zsarolás formájában)!!! komolyan mondom. azt kihasználja hogy olyan együttérző vagy plö.
2010. febr. 7. 22:54
9/14 A kérdező kommentje:
A legjobb barátom is lány és ő se akar többet és mindent tud rólam. És ő nagyon is értelmes.
hát nálam is ez van,bár én csak 14éves vagyok,szóval mind1ik aztmondja,hogy legyünk csak szimplán barátok...és már kezd kicsit idegesiteni:Dlegyek paraszt vagy mi xD?!
2010. febr. 7. 23:19
Kapcsolódó kérdések: