Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzelmesebb vagyok mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmesebb vagyok mint a többi fiú és ezért a lányok sokszor csak barátot látnak bennem. Mit csináljak? 16/f

Figyelt kérdés
Első ránézésre teljesen normális fiú vagyok. Sőt ha megismernek akkor is, de csak akkor ha fiú ismer meg. Ha lánnyal ismerkedek meg, akkor meghallgatom, együtt érzek vele és megértem, és fontos nekem. De így mindig csak barátként kezelnek. Mi akarnak a nők, ha nem ezt?
2010. febr. 7. 22:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tuti, ezt akarják. Vagyis ha találkozol egy igazán érett, normális nővel tuti hogy ezt fogja szeretni benned. Velem is ugyan ez a helyzet. 16 éves vagyok. Én is próbálkoztam sok lánynál. De mind1-nél csak barátságig jutottam el. Aztán találtam egy igazán normális hihetetlen lányt. Aki pont ezeket szereti bennem. (2éve vagyunk együt)
2010. febr. 7. 22:08
 2/14 anonim ***** válasza:

Nálam nem lehetsz érzelmesebb.Ez ki van zárva... :D

"Érzelmesebb vagyok mint a többi fiú"

21/F

3/14 anonim ***** válasza:

Csak türelem. És nyugi ez nagyon jó dolog.

Előző voltam.

4/14 anonim ***** válasza:

Én is az érzelmes fiúk táborát erősítem :D (y)

csak az a baj hogy nagyon sok lány nem értékeli ezt mert azoknak a divatbu*ik,gengszterek,meg drogos selyemfiúk kellenek..De egyszer eljön a mi időnk ;)

19/F

2010. febr. 7. 22:12
 5/14 anonim ***** válasza:

Sztem egy igazán jó csajnak úgyis ijen pasi kell :D

Amelyik pasinak nem az egy r*banc :D Egy (normális) nőnek szerintem inkább kell a gyengédség mint a f*szod.

2010. febr. 7. 22:14
 6/14 anonim ***** válasza:
csajnak*
2010. febr. 7. 22:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Sokszor előfordul, hogy a nők így kezelik a pasikat. Voltam már én is ebben a helyzetben. A nőknek mindig a "rosszfiúk" tetszenek jobban, főleg 20 év alatt. Aztán érettebbek lesznek, és akkor jönnek csak rá, hogy az orruk előtt volt egy olyan valaki, akit kár volt elszalasztani. A tanácsom az lenne, hogy légy kicsit szemét velük, cikizd őket, de ne durván, csak annyira, hogy meglepődjenek. Semmiképpen ne mentegetőzz, inkább vágj pókerarcot, hogy lássák, komolyan gondolod. És nyugodtan mondd a szemükbe, hogy nem szeretnéd, ha barátként kezelnének. A haver még belefér, de a barát semmiképp. Mindez nem azt jelenti, hogy ne tiszteld a nőket. Félre ne érts! Ezek csak módszerek, hogy ne érezzék azt, hogy csak barát vagy. Ha érdekel még vmi, írj priviben.
2010. febr. 7. 22:20
 8/14 anonim ***** válasza:

na csak két dolgot fűznék hozzá:

az egyik: én is valamennyire ilyen vagyok (bár ezt nem nekem kéne megmondani) és ez a "légy kicsit szemét velük" ez nálam pl egyáltalán nem megy. csak a két véglet. Vagy k*rva bántót mondok amin még énis meglepődök vagy nem mondok semmit innkább kedveset. Nem célom megbántani senkit. Cikizni meg nem tudom őket. :$

A másik meg h nagyon vigyázz mert van olyan csaj aki ezt a tulájdonságot kihasználja (pl érzelmi zsarolás formájában)!!! komolyan mondom. azt kihasználja hogy olyan együttérző vagy plö.

2010. febr. 7. 22:54
 9/14 A kérdező kommentje:
A legjobb barátom is lány és ő se akar többet és mindent tud rólam. És ő nagyon is értelmes.
2010. febr. 7. 23:07
 10/14 anonim ***** válasza:
hát nálam is ez van,bár én csak 14éves vagyok,szóval mind1ik aztmondja,hogy legyünk csak szimplán barátok...és már kezd kicsit idegesiteni:Dlegyek paraszt vagy mi xD?!
2010. febr. 7. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!