Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak a barátot lássák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a barátot lássák bennem?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok,de eddig életem során még 1 lány sem látta bennem a pasit,csak a barátott,pedig átlagos vagyok külsöre,belsőleg inkább jó mint gonosz,azaz mindig öszinte,soha nem húznék le senkit,nem tudnék becsapni senkit,mindig igyekszek mások kedvébe járni,de akkor mi lehet velem a baj? Talán túl jó vagyok?
2010. márc. 27. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:

"azaz mindig öszinte,soha nem húznék le senkit,nem tudnék becsapni senkit,mindig igyekszek mások kedvébe járni,de akkor mi lehet velem a baj?"

Ezek, amiket felsoroltál. A ribik akárhogy rinyálnak, igazából szeretik, ha kicsit megalázzák őket(persze nem szabad túlzásba esni), és nem szeretik az olyan férfiakat, akik mindent megtesznek értük. Légy egy kicsit bunkóbb.

2010. márc. 27. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Vagy talán sötét vagy és nem tudsz helyesen írni.
2010. márc. 27. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy túl jó, és túl rossz a helyesírása...
2010. márc. 27. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!