Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / Nők! Randiznátok egy bunkó, hímsoviniszta férfival?
9: "Csak azért tényleg ne tiszteljen senki, mert nőnek születtem"
A kettőnek nincs sok köze egymáshoz: hímsoviniszta az, aki nem néz telje jogú embernek, mert nőnek születtél, szóval a hímsovinizmus ellentéte nem az, hogy csak azért tisztelnek, mert nő vagy, hanem hogy egyáltalán emberszámba vesznek.
Simán, de csak addig, amíg meg nem tudom róla, hogy ilyen, akkor otthagynám.
21/L
Az oké, hogy ne azért tiszteljenek, mert nőnek születtem. Tiszteljenek azért mert embernek születtem.
Én is megadom ezt mindenkinek, aki nekem nem adja meg, azzal szóba se szeretek állni. Vonzódni meg pláne nem fogok tudni ilyen emberekhez.
Szerintem a bukó hímsoviniszta férfiak, butábbak és szűklátókörűbbek, mint mások. Gondoljunk csak bele! Annyi a logikájuk hogy: Péniszem van->jobb vagyok annál, akinek ilyene nincs! (Ami most egyrészt nem túl korrekt biológiailag, mert fejlődéstanilag a csikló megfelel a pénisznek, aki nem hiszi járjon utána, vagy írjon priviben, szívesen linkelek. :) )
Na a lényeg az, hogy messziről kerülöm az ilyen férfiakat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!