Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok randiznátok egy fiúval aki fogszabályozót visel?
A srác 26 éves, jóképű és sportos. Ad magára nagyon /ezért is a fogszabályozó) :)
Mennyire probléma ez randizásnál nálatok?
Kort is írjatok a válaszok után légyszi! :)
Hát...engem kifejezetten zavarnak a hiú ferfiak.Tehát nem a fogszabályzó miatt nem randiznék vele.Egyébként ha nagyon bejönne észre se venném rajta!
22/n
Én randiztam fogszabályzós sráccal, semmi probléma nem volt vele.
Viszont a hiú/beképzelt pasikat nem szeretem.
26/N
Semennyire, bár az én koromban erre már esély sincs. :) De ha 10-15 évvel fiatalabb lennék akkor sem zavarna. Nem egy átmeneti vasszerkezet lesz, ami megváltoztatja a srác jellemét.
L/33
Persze, miért is ne. Nekem is van (hamarosan már csak volt) fogszabim, túl kell ezen esni, ez nem tart örökké. :) Ráadásul plusz pont, hogy bevállalja, mert tudom, mennyire kényelmetlen és macerás, viszont hosszútávon meg megéri. Nem ez alapján döntenék.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!