Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Randiznátok autószerelővel? Zavarna a munkája?
Figyelt kérdés
Akkoris, ha ti diplomások vagytok?2015. szept. 29. 20:11
1/22 anonim válasza:
A párom az. Én szeretem nézni a piszkos munkaruhájában ahogy tevékenykedik, olyan szexuális. Szoktam neki segíteni is szerelni amiben tudok.
2/22 anonim válasza:
nem zavarna! üdv egy 10 diplomás nő :)
3/22 anonim válasza:
Én diplomás leszek (még tartanak a tanulmányaim), szüleim viszont mindketten szakmunkások. Én nem nézek le senkit a munkája miatt, és egyáltalán nem zavarna, amíg tisztességes állása van, és nem büdös neki a munka.
4/22 anonim válasza:
Diplomás vagyok. Szempont a férfi végzettsége, mert felsőfokú végzettséggel nagyobb valószínűséggel találunk több közös témát. Én például imádok olvasni és olyan társat keresek, aki tájékozott. Nem mondom, hogy ez nem lehetséges szakmunkás végzettséggel, de kisebb a valószínűsége.
5/22 A kérdező kommentje:
A kérdés természetesen rólam szól. :) Az a helyzet, hogy diplomás vagyok. Viszont, azzal szeretnék foglalkozni, ami érdekel és az az autószerelés. Még tanulom a szakmát.
2015. szept. 29. 20:21
6/22 anonim válasza:
Nehogy már egy koszos szerelővel kelljen élnem a minden napokban és az legyen a legnagyobb témája milyen karburátort cserélt a kocsiban.
tyhhhhh!
Még az hiányozna!
26N,182 cm, fitneszmodell
Olyan pasim legyen akire felnézhetek, jól kereső, anyagilag független, saját válllakozással, hogy sok időt tudjunk együtt tölteni és nyaralni menni.
Egy szerelővel mikor lehet ilyet csinálni?
7/22 anonim válasza:
#6 lánynak érzed magad? Elég átlátszó, még gyakorold.
Ez így más, biztos okod van, ha elhagyod a szakmád, de fontos, hogy olyasmit csinálj, amit szeretsz. Sok sikert!
8/22 anonim válasza:
Agyon kéne csapni az ilyen egoista pics.ákat,mint te.
9/22 anonim válasza:
#6-os legalább őszinte. Példát lehetne venni róla.
10/22 anonim válasza:
6os: Autószerelő vagyok a fővárosban, havi nettó 500-600 is megvan, néha több is, ha bejön valami jó munka. Szóval lehet többet keresek, mint sok diplomás, és van miből kényeztetni a barátnőmet :) Aki mellesleg diplomás, a Corvinuson végzett, de soha fel sem merült köztünk ilyen, ami itt a kérdés lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!