Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Randiznátok autószerel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Randiznátok autószerelővel? Zavarna a munkája?

Figyelt kérdés
Akkoris, ha ti diplomások vagytok?
2015. szept. 29. 20:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nem tanulmányok szerint kategorizálom az embereket. aki azért diplomázik hogy olyan oktalan felsőbbrendűséget mutasson mint 4es,annak csak gratulálni tudok. 5ös meg csak egy troll. apám erőltette a gépészmérnökit. most dolgozzak egy szakmában, ami hidegen hagy? szerelésből meg lehet élni, ügyes szerelő még kacsalábra is keresheti magát. nem egy unalmas dolog. képzeljétek én is imádok olvasni, de, nem andersent.
2015. szept. 29. 20:54
 12/22 anonim ***** válasza:
8%

Most nem tetszik az itteni férfiaknak, vagyis inkább fiúkaknak, hogy egy magamfajta szép nő szóba sem állna egy szerelővel?

Mi ebben az újdonság?

Azt se hiszem amit egy munkás írt is, hogy havi 5-6 kiló meg van neki, max ha nem alkalmazott, hanem valami kényszervállalkozó, de azokat sem szeretem, mert ott spórolnak ahol tudnak, általában az összes le van égve.

Én az olyan pasikat szeretem akinek legalább valami közép vagy felsőkategóriás kocsija van, ne legyen dízel, mert az környezetszennyező, mint ahogy a vw botrány is mutatja, csak nagyköbcentis benzines.

Jó ha több kocsija is van, és néha kölcsönadja a másikat.

nyaralni vigyen az alap, évente min 2, minden évszakban mehetünk, ha van ideje.

A pénzt nem is írom az megint alap, ezért ismerkedek csak vállalkozókkal.

2015. szept. 29. 21:20
 13/22 anonim ***** válasza:
ma 21:20 jó troll vagy :D:D holdviola nem vesszük be hülye gyerek :D
2015. szept. 29. 21:23
 14/22 anonim ***** válasza:
48%

6-os!

Én mindennap meghallgatom a napi aktuális teendőt, hol a légszűrőt, motor kivételt, kuplung szerelés, forgásirányjelző felrakás stb...

Ezt csinálja és szereti is, mindig boldogan meséli miket csinált, magyarázza mi hogy van, igaz nem tudom legtöbbször hogy néz ki egyáltalán az a valami amiről beszél, de most lohasszam le a kedvét azzal, hogy nem érdekel, mert nem értek úgysem hozzá? Mert hozzászólni érdemben én sem tudok, nem értek a szereléshez. De meghallgatom és ha tudok szólok valamit hozzá.

Nem keresi magát halálra, juttatásokkal együtt 130 ezer kb nettó. De azért eljutunk burzsujabb helyekre néha.

2015. szept. 29. 21:27
 15/22 anonim ***** válasza:
12%

"Nem keresi magát halálra, juttatásokkal együtt 130 ezer kb nettó. De azért eljutunk burzsujabb helyekre néha."

Nekem ez kevés lenne.

Szeretek szép ruhákat vásárolni, (dior, zara,dolce), és bizony drágák.

nekem ezért fontos hogy jól éljen.

Abból hogy vállalkozó már következik hogy jó helyen él, ált kertváros.

ott tud állni a garázsban a kocsijaival.

Laktam már pasival belvárosban is, de jobbak a kertvárosi házak.

2015. szept. 29. 21:31
 16/22 Blade Bone ***** válasza:
Szerintem az autószerelő nagyon is top szakma. Akiket ismerek nem százezrekkel dobálóznak. És nyugdíj mellett később rengeteg lóvét lehet összeszedni. Az már az emberen múlik, hogy mit kezd a pénzével, aki többre vágyik, befektet, aki szereti a munkáját és úgy élni, ahogyan van, az pedig nem. Egyébként ez a fitneses téma se valami nagyszám, nem piszkál a lelkiismeret amiatt, hogy nem csinálsz semmit e mellett? És ha ilyen környezet párti vagy, járj bicajjal. ;)
2015. szept. 29. 21:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
hagyjátok már szegényt. az IQ-ja megakad a küszöbön. én autószerelőnek tanulok, eddig csak kismotorokkal foglalkoztam, de megesett olyan hogy 7óra alatt kerestem 20ezret. meg volt itt egy szerelő, segített apunak, egyszer halottam hogy telefonál, és valami 1200000 forintos alkatrészről beszélt. azt hittem beszarok. ilyen összegű cuccokat nem éhbérért pakolgatnak. mesélt nekem. azt mondta addig szűkölködött míg fel nem húzta a műhelyét. nagyon pro a csávó. de nem papolok. fizetésnél nem mindegy hogy mit szedsz ki az olajból, pl egy adagolót a műhelyben, vagy sültkrunyót a mekiben.
2015. szept. 29. 22:53
 18/22 A kérdező kommentje:

Lanyok, fiuk, kerlek titeket, hogy csak a kerdesre valaszoljatok!

Ez a lany vagy troll, ugyhogy ne reagaljatok ra, az neki a legnagyobb buntetes, vagy vegtelenul buta, akkor pedig azert ne reagaljatok ra. Maradjunk a kerdesnel. Koszonom!

2015. szept. 30. 00:11
 19/22 anonim ***** válasza:
83%

Orvos vagyok, nem zavarna. Sokszor a diplomás férfiak annyira el vannak maguktól szállva, hogy jobban érzem magam egy nem diplomással. A lényeg, hogy intelligens legyen, és tudjak vele beszélgetni. Szerintem ez nem feltétlen végzettséghez kötött.

Alapvető az is, hogy megértse a hivatásomból adódó feszültséget, hogy sokszor ügyeletes vagyok és nem alszom otthon. Volt már szakmunkás és diplomás is akinek ez nem ment. Ebben talán azok empatikusabbak, akik dolgoztak már több műszakban, vagy vállaltak felelősséget bármiért is az életben.

2015. szept. 30. 06:53
 20/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem zavarna. Csak bele is kötne a pici autóba.. Minden baja van már szegénynek de imádom. :D
2015. szept. 30. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!