Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Randiznátok autószerelővel? Zavarna a munkája?
Most nem tetszik az itteni férfiaknak, vagyis inkább fiúkaknak, hogy egy magamfajta szép nő szóba sem állna egy szerelővel?
Mi ebben az újdonság?
Azt se hiszem amit egy munkás írt is, hogy havi 5-6 kiló meg van neki, max ha nem alkalmazott, hanem valami kényszervállalkozó, de azokat sem szeretem, mert ott spórolnak ahol tudnak, általában az összes le van égve.
Én az olyan pasikat szeretem akinek legalább valami közép vagy felsőkategóriás kocsija van, ne legyen dízel, mert az környezetszennyező, mint ahogy a vw botrány is mutatja, csak nagyköbcentis benzines.
Jó ha több kocsija is van, és néha kölcsönadja a másikat.
nyaralni vigyen az alap, évente min 2, minden évszakban mehetünk, ha van ideje.
A pénzt nem is írom az megint alap, ezért ismerkedek csak vállalkozókkal.
6-os!
Én mindennap meghallgatom a napi aktuális teendőt, hol a légszűrőt, motor kivételt, kuplung szerelés, forgásirányjelző felrakás stb...
Ezt csinálja és szereti is, mindig boldogan meséli miket csinált, magyarázza mi hogy van, igaz nem tudom legtöbbször hogy néz ki egyáltalán az a valami amiről beszél, de most lohasszam le a kedvét azzal, hogy nem érdekel, mert nem értek úgysem hozzá? Mert hozzászólni érdemben én sem tudok, nem értek a szereléshez. De meghallgatom és ha tudok szólok valamit hozzá.
Nem keresi magát halálra, juttatásokkal együtt 130 ezer kb nettó. De azért eljutunk burzsujabb helyekre néha.
"Nem keresi magát halálra, juttatásokkal együtt 130 ezer kb nettó. De azért eljutunk burzsujabb helyekre néha."
Nekem ez kevés lenne.
Szeretek szép ruhákat vásárolni, (dior, zara,dolce), és bizony drágák.
nekem ezért fontos hogy jól éljen.
Abból hogy vállalkozó már következik hogy jó helyen él, ált kertváros.
ott tud állni a garázsban a kocsijaival.
Laktam már pasival belvárosban is, de jobbak a kertvárosi házak.
Lanyok, fiuk, kerlek titeket, hogy csak a kerdesre valaszoljatok!
Ez a lany vagy troll, ugyhogy ne reagaljatok ra, az neki a legnagyobb buntetes, vagy vegtelenul buta, akkor pedig azert ne reagaljatok ra. Maradjunk a kerdesnel. Koszonom!
Orvos vagyok, nem zavarna. Sokszor a diplomás férfiak annyira el vannak maguktól szállva, hogy jobban érzem magam egy nem diplomással. A lényeg, hogy intelligens legyen, és tudjak vele beszélgetni. Szerintem ez nem feltétlen végzettséghez kötött.
Alapvető az is, hogy megértse a hivatásomból adódó feszültséget, hogy sokszor ügyeletes vagyok és nem alszom otthon. Volt már szakmunkás és diplomás is akinek ez nem ment. Ebben talán azok empatikusabbak, akik dolgoztak már több műszakban, vagy vállaltak felelősséget bármiért is az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!