Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok / Nők! Randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok / Nők! Randiznátok egy bunkó, hímsoviniszta férfival?

Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 20:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
14%
azt írják hogy nem mert én a kedves romantikus férfiakat szeretem :D de közben te vagy minden nő álma :D
2015. dec. 1. 20:12
 2/16 anonim ***** válasza:
37%
A tapasztalatok azt mutatják, hogy randiznának.
2015. dec. 1. 20:15
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Nos, miután a férfiak megválaszolták a kérdésedet az ő szájízük szerint, gondolom már nem is érdekel a lányok véleménye.
2015. dec. 1. 20:16
 4/16 anonim ***** válasza:
15%
Egyértelműen sokkal kapósabbak az ilyen férfiak a nők szemében. Nem kell hinni az itteni csajoknak, úgyis azt fogják hazudni, hogy nekik a kedves, megértő, szerény, egyszerű férfiak jönnek be.
2015. dec. 1. 20:28
 5/16 anonim ***** válasza:
15%
A külső fontosabb nekik, de belsőre a bunkó az ideáljuk.
2015. dec. 1. 20:36
 6/16 anonim ***** válasza:
58%
Akkor itt a megoldás, nemde? Ha nőt akartok, legyetek bunkók!
2015. dec. 1. 20:43
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
Barátnak SEM, de persze a férfiak mindent jobban tudnak a nőknél, szóval megsúgom, hogy ott van a kérdésnek a másik fele, a hímsovinizmusba már beletartozik az az általánosítás, amit itt csinálnak elég sokan, és nem, se bunkó, se hímsoviniszta férfival nem randiznék, többnyire szóba sem állok velük, ha nem muszáj.
2015. dec. 1. 20:53
 8/16 anonim ***** válasza:
97%

#1 akkor utánad hogyhogy nem döglenek a csajok?

Gyk jelenség, hogy a tapló nőgyűlölők szomorkodnak, hogy a nőknek a tapló nőgyűlölők kellenek, ezért nekik nincs barátnőjük (ez nem csak neked szólt #1)

Amúgy nyilván nem randiznék olyannal...

2015. dec. 1. 21:01
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon sok férfiban van némi hímsovinizmus. Sőt, a legtöbb férfi lenézi a nőket kicsit, így elég nehéz nem olyannal összeakadni. Egyébként engem nem izgat a hímsovinizmus, röhögve kivédem. :) Csak azért tényleg ne tiszteljen senki, mert nőnek születtem. Szóval igen, nagy valószínűséggel randiznék ilyennel. Hogy aztán az életemet le bírnám-e vele élni, az már egy másik kérdés.
2015. dec. 1. 21:08
 10/16 anonim ***** válasza:
67%
Nah... Aki nem randizna ilyennel, azt is lepontozzátok, én bevállaltam, hogy randiznék, engem is lepontoztátok. Hogy nektek semmi se jó...
2015. dec. 1. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!