Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen randiznátok egy 2x ilyen idős pasival? Mármint színház aztán vacsi.
18 évesen nem merném megkockáztatni :( , legyen akármilyen kedves, idősebb sokkal nálam és szerintem az ő részéről is gáz, hogy nem talál a saját korosztályából nőt, vagy pedodil :( .
Van egy lány a sulinkban, akit vefűzött magának egy apuka(!!!!) van gyereke és felesége és közbem azt tervezik, hogy miután a lány vetölti a 18at feleségül veszi.
a lényeg, nagyon durva dolgok alakulhatnak ki ilyenekből :(
Ugyan már csak a pénze érdekel,biztos prosti vagy!
Mit finomítod a dolgot!
Nem,mert hozzá képest gyerek vagy,semmi másra nem megy,mint a feszes hátsódra.
Ezzel el is mondtam mindent.
1: a pedofil serdületlen gyerekekhez vonzódik. A kérdező 18 éves... Örülök, hogy felvilágosíthattalak. Most mondhatnám, hogy látod ezt például egy 36 évesnek máár nem kell elmagyarázni. De sajnos gyakran kell.
Kérdező, természetesen előfordult már ilyen. Például egy osztálytársammal 20 éve. Boldogan éltek. Olyan is van, hogy boldogan élnek, de csak egy rövid ideig. És olyan is van, hogy egy idő után rájön a 36 éves, hogy mégiscsak túl sok gyerekes dolga van annak a 18 évesnek. Meg olyan is, hogy a 18 éves rájön, hogy a 36 éves legalább tudja, hogy mi az a pedofil, de egyébként mégse olyan okos ember mint elsőre tűnt. Egy valami biztos, ekkora korkülönbség sok kompromisszumot igényel, ha hosszú ideig együtt maradtok. Többnyire nem éri meg.
20 éves vagyok, nálam a korhatár most 35 év durván.
Ha éreznék iránta valamit, akkor simán.
Kérdésedben jòl fogalmaztàl:" megszerzni pròbàl" Célzok itt arra,h ennyi,nem több. Kommentedből kiderül,jò ùton halad:"màr nem tudok megbìzni a 20-on évesekben."
Szerinted nincs oka annak,h se felesége se gyereke és hozzà képest kislànyokra teper?
Nagyon bölcs vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!