Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h ha odamész egy lányhoz simán lepattint ha nem tetszel neki, de fordítva ők simán odamernek jönni és nem félnek, hogy velük is megesik ugyan ez?
Figyelt kérdés
Ha pl odamegyek egy menő, beképzelt csajhoz, simán lekezelően beszél (ha nem küld el simán), viszont fordított esetbe amikor ők jönnek oda, egyből mintha 1000 éve ismerném úgy kezd el beszélni velem o.O
Nem utasították még sose el őket vagy mitől lehet ez a nagy bátorság?
2015. nov. 29. 16:36
11/15 anonim válasza:
hozzám se jött még oda senki sem.meglepett hogy van ilyen egyáltalán,és az is hogy itt kell megtudnom hogy akkor én is ronda vagyok (pedig nem) mert hozzám még egyszer se jött senki sem oda.
12/15 anonim válasza:
Egy lany ugy mukodik hogy a nagy tomegbol kinez egy-ket fiut aki bejon neki. Egy fiu meg ugy, hogy egy-ket lanyt huz le aki nem jon be neki.
Felejuk lejt a palya, ennyi :)
13/15 anonim válasza:
Mivel mi lányok nem szeretjük, ha valaki nyomi és teljes önbizalomhiányos kórképet mutat miközben leszólít minket, mi is így gondoljuk, hogy a fiúk sem szeretik ezt. Nem tudom, nincs rá olyan nagy minta, még mindig inkább a férfiak szoktak nőket leszólítani, ebből tudunk inkább kiindulni. Innentől kezdve ha már egy lány veszi a bátorságot, hogy leszólítson valakit, akkor úgy is fogja csinálni, ahogy ő is elvárná. Amit te is leírtál. Azért, mert ezt így kéne. Ha hozzám odajön egy tutyimutyi srác, akit nem is ismerek és bepróbálkozik, biztos elhajtom, mindegy nekem hogy néz ki. Ha szingli vagyok és valaki úgy próbálkozik be, hogy látom hogy van önbizalma, rendben van magával, de még a bunkóságot nem éri el a stílusa, csak jó a szövege, jól érzi magát, látszik hogy tisztában van magával, akkor annyit megér, hogy megismerjem. Ebből indulnak ki azok a lányok is.
14/15 anonim válasza:
nemtudom, hol volt ez és milyen korosztályban, de hozzám még nő oda nem jött...
15/15 anonim válasza:
Nekem csak diszkóban jöttek oda, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy a 25 évem alatt hány ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!