Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom, hogy tetszek a pasinak és ugyan azt akarja?
Figyelt kérdés
Mik a jelek? Pl.: csikizès ,flört,sètálni hívg... Hogyan viselkedik? Ha beszèl a múltjáról az nem jót jelent? Honnan tudjam,hogy èn kellek neki?2015. máj. 22. 22:32
1/1 anonim válasza:
Látszik hogy unatkozik vagy nem veled. Egyébként férjemmel először munkáról beszélünk, aztán az exeiről.. Szóval ebből se indulj ki. Mondjuk én már semmiből nem indultam ki az évek múlásával, eleinte volt, hogy pofára estem mert a srác sokat beszélt velem és mosolygott szépen, meg mesélt magáról, facebookon is sokat chateltünk, mégsem akart. :) És volt, hogy pont fordítva jött be.. úgy értem bejött és bármilyen jel nélkül, sokáig még egymásra sem néztünk a férjemmel munkahelyen, csak kerülgettük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!