Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Tényleg olyan "nagy probléma" nektek ha egy srác rockot, metalt hallgat és gitározik? (Nem vagyok igénytelen, sem alkoholista)
Manapság a rock, és metál zenék szövegei között található a legtöbb értelmes. Úgyhogy az ilyen zenéket hallgatók általában nem sík hülyék. Tudnak olvasni a sorok között.
Nekem pl hosszú hajam van, de ált. nem öltözök olyan húderokkosan. Igényes vagyok, sohasem rúgok be, mert úgy mi értelme a zenének. Rúgjanak be, meg drogozzanak a discosok, akiknek a zenéje józanul nem elviselhető...
Spec a disco, rap, funky, meg ilyesmi agyhalott dolgokat én NEM is tartom zenének.
20/f
nem én pont az ilyen pasikra bukok:D
de azért nem jöhetsz be minden lánynak mert az lehetetlen -.-
akkor szép sorjában...
1. ki találta ki azta baromságot hogy a rocker/metál emberek koszosak, és egész nap be vannak b@szva? sztem hülyeség az egész...
2. a rap pont nem agyhalott (legalábbis a jóféle oldschool rap, és a funky is tud jó lenni.. pl az rhcp féle régebbi funkys dolgok nekem nagyon bejönnek :P )
3. az a lány akinek azok a dolgok nem tetszenek amik nekem a legtöbbet jelentenek(gitározás, a zenéim, az életem.) az meg sem érdemel engem.... persze ettől még nem vagyok beképzelt... egyszerűen csak azok a lányok nem érnek sokat.. vagy semmit..
és van olyan is(nagyon ritka), aki ugyanolyan zenéket hallgat mint én, hasonlóan gondolkozik, szereti amikor gitározok, nem várja el hogy gyantáztassam a lábam, stb... most konkrétan egyet ismerek akiért nagyon sok mindent megtennék (mindent azért nem, az csak költői túlzás lenne), de sajnos ő pár100 km messze van :S
szóval... nehéz a magunk fajtának boldog lenni, de hiszem hogy sokkal intenzívebben élhetjük át a boldogságot is, mint azok a majmok akik minden este egy diszkóban ugrálnak mint egy hülye. (nem úgy mint egy gorilla, azt mi szoktuk néha koncerten :D:D:D :P:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!