Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK! Tényleg olyan "nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Tényleg olyan "nagy probléma" nektek ha egy srác rockot, metalt hallgat és gitározik? (Nem vagyok igénytelen, sem alkoholista)

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 11:20
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Manapság a rock, és metál zenék szövegei között található a legtöbb értelmes. Úgyhogy az ilyen zenéket hallgatók általában nem sík hülyék. Tudnak olvasni a sorok között.

Nekem pl hosszú hajam van, de ált. nem öltözök olyan húderokkosan. Igényes vagyok, sohasem rúgok be, mert úgy mi értelme a zenének. Rúgjanak be, meg drogozzanak a discosok, akiknek a zenéje józanul nem elviselhető...

Spec a disco, rap, funky, meg ilyesmi agyhalott dolgokat én NEM is tartom zenének.

20/f

2010. márc. 20. 12:55
 22/27 anonim ***** válasza:
nem tom miért kötik össze a metállal az alkoholt és a mocskot, még nem voltam diszkóban de sztem ott sokkal durvább dolgok is előfordulnak mint egy koncerten
2010. márc. 20. 14:50
 23/27 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy ilyen pasinak (ha nem lenne éppen barátom:). Tök jó, hogy tudsz gitározni:) És szerintem sok lány bukik rá:D
2010. márc. 20. 15:06
 24/27 anonim válasza:

nem én pont az ilyen pasikra bukok:D

de azért nem jöhetsz be minden lánynak mert az lehetetlen -.-

2010. márc. 20. 15:12
 25/27 anonim ***** válasza:
Hehe..nekem pont egy ilyen fiú kéne..de sajna nincs.
2010. márc. 20. 17:21
 26/27 anonim ***** válasza:

akkor szép sorjában...

1. ki találta ki azta baromságot hogy a rocker/metál emberek koszosak, és egész nap be vannak b@szva? sztem hülyeség az egész...

2. a rap pont nem agyhalott (legalábbis a jóféle oldschool rap, és a funky is tud jó lenni.. pl az rhcp féle régebbi funkys dolgok nekem nagyon bejönnek :P )

3. az a lány akinek azok a dolgok nem tetszenek amik nekem a legtöbbet jelentenek(gitározás, a zenéim, az életem.) az meg sem érdemel engem.... persze ettől még nem vagyok beképzelt... egyszerűen csak azok a lányok nem érnek sokat.. vagy semmit..

és van olyan is(nagyon ritka), aki ugyanolyan zenéket hallgat mint én, hasonlóan gondolkozik, szereti amikor gitározok, nem várja el hogy gyantáztassam a lábam, stb... most konkrétan egyet ismerek akiért nagyon sok mindent megtennék (mindent azért nem, az csak költői túlzás lenne), de sajnos ő pár100 km messze van :S

szóval... nehéz a magunk fajtának boldog lenni, de hiszem hogy sokkal intenzívebben élhetjük át a boldogságot is, mint azok a majmok akik minden este egy diszkóban ugrálnak mint egy hülye. (nem úgy mint egy gorilla, azt mi szoktuk néha koncerten :D:D:D :P:P)

2010. márc. 20. 20:47
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem probléma. Én személy szerint nem bánnám, ha ilyen pasim lenne.
2010. aug. 15. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!